Bu prestij sergilerde yer alacak fotoğraflarının seçimi için açılan başvuruya 566 kişi 2076 fotoğraf ile katıldı. Faruk AKBAŞ, Tansu GÜRPINAR, İzzet KERİBAR, Tayfun KOCAMAN ve Kaan Yılmaz’dan oluşan seçici kurul seçimlerini önce bağımsız puanlama sistemi ardından ikinci aşamada Sergi Küratörü Dr. Sefa Ulukan’nın da katılımı ile yapılan toplantıda 100 fotoğraf sergi için belirlendi.

Yarışmaya katılan fotoğrafların içinden 4 Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği Üyesinin 5 fotoğrafı Japonya'da farklı şehirlerde sergilenme hakkı elde etti. Murat İlhan’ın 2, Mehmet Çakır, Oğuz Miraç Sönmez ve Özge Aslankara’nın 1 adet fotoğrafı 2076 fotoğrafın içinden ilk 100’e girerek önemli bir başarı elde etti.

KalDer İzmir CEO Buluşmaları sürüyor KalDer İzmir CEO Buluşmaları sürüyor

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ali Dere: ‘Ulusal ve Uluslararası Platformlarda ve yarışmalarda adımızı sık sık duyuruyoruz. Bu sayede Denizli’yi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. 4 DEFSAD üyemizin fotoğraflarının Japonya'da açılacak '100. Yılında Türkiye' Fotoğraf Sergisi’nde yer alması bizi gururlandırdı. Üyelerimizin ve derneğimizin başarılarının devamını diliyoruz’ dedi.


Sergi için seçilen fotoğrafları linkten inceleyebilirsiniz.
https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/sonuc/100-yilinda-tuerkiye-
fotograf-sergisi-tr

Editör: Atakan Şen