Ödemiş merkezli TV 9 kanalında ‘Anlat Bana’ programını sunan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Sevcan Çiftçi Şad, konuğu Celal Yaprak’ın Ödemiş Huzurevi ile ilgili konuşurken ‘’Ödemişteki Huzurevinde 18 erkek, 3 kadın kalıyor’ söylemi üzerine söylediği sözler büyük tepki topladı. Kadın Gazeteci, konuğunun bilgileri vermesinden sonra ‘’Bir kadına 5 erkek’ düşüyor’ demesi ve ardından kahkaha atması, yayını izleyenlerde büyük şaşkınlık yaşattı. Sosyal medyada yayılan konuşmaya büyük tepkiler geldi.

İlk tepki AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Aydın'dan

AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın, sosyal medya hesabında olaya tepki göstererek şunları söyledi, ''Tv9 İzmir MUHABİRİNDEN  Utanç verici sözler....  Aleni olarak Ödemiş Huzurevindeki nenelerimize ve dedelerimize ahlaksızca sözler söyledi. Bunlara dur diyen yokmu? Bu ahlaksızlık bu terbiyesizlik bu utanç karşısında susacakmıyız? Orada ki neneler dedeler hepimizin nenesi dedesi. Bu yapılan  terbiyessizliği  ahlaksızca davranışını kınıyoruz.''

Saygılı’dan bayram mesajı; “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.” Saygılı’dan bayram mesajı; “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.”

Editör: Atakan Şen