Başkan Kırgöz, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Unutmadı Başkan Kırgöz, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Unutmadı

Başkan Selvitopu meclis toplantısını, 2023 yılının ülkemize ve insanlığa sevgi, saygı, barış ve huzur getirmesi dileğiyle açtı. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını da kutlayacağımızı hatırlatan Başkan Selvitopu, “Cumhuriyetimizin daha nice 100. yıllara ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Her kuşak üzerine düşeni yaptıkça, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün öngördüğü şekilde çağdaş uygarlık düzeyine çıkacak ve dünyayla rekabet eder hale geleceğiz” dedi.

Araç filosu gençleşiyor
Karabağlar Belediyesi’nin temizlik, park yenileme ve bakımları, yol ve kaldırım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Selvitopu, “Araç filomuzu güçlendiriyoruz. Görev yaptığım yaklaşık 8 yıllık süreçte tek bir binek araç almadık. Hizmetlerimizde kullandığımız iş makinesi, kamyon gibi araçları Karabağlar’a kazandırdık. Aynı bakışımız bundan sonra da devam edecek ve araç filomuzu gençleştireceğiz” dedi.
Yeşilyurt Pazaryeri yapım ihalesine gelecek haftalarda çıkacaklarını bildiren Başkan Selvitopu, Esendere ve Yurtoğlu pazaryeriyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi.
Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatının da hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Umarız bu örnek tesisi Cumhuriyetimizin 100. Yılında Karabağlar gençliğine armağan ederiz” diye konuştu.
Başkan Selvitopu, 4 mahalleye hizmet edecek Çalıkuşu Semt Merkezi’nin şubat ayında tamamlanmasını beklediklerini de bildirdi.
Toplantıda yapılan seçimde meclis denetim komisyonu üyelikleri Sait Karaaslan, Mümtaz Rodos, Zafer Levent Yıldır, Hüseyin Uzun ve Adem Kemerkaya oybirliğiyle seçildi.

Editör: Atakan Şen