Felaketin tekrar yaşanmaması için bölgede yapılan tespitler sonrasında proje çalışmalarına ivedilikle başlandı. Projenin tamamlanması sonrasında bölgede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir kıyı ve çevre düzenlemesi yapılacağını söyleyen Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı Cenk Karace ayrıca 5 optimist, 5 lazer sınıfı yelkenli alarak Kulübe destek verecek olan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti.

Alaçatı Ot Festivali’nde muhteşem final Alaçatı Ot Festivali’nde muhteşem final

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda İzmir Ekonomi ve Kalkınma Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kasalı’nın Karşıyaka Yelken Kulübü’nün yaşadığı zarara ilişkin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşerek söz konusu desteği sağladığını açıklayan Karace,

“Geçtiğimiz haftalarda yoğun yağışlara bağlı olarak yaşanan ve özellikle deniz suyunun taşması ile Karşıyaka-Mavişehir hattının büyük zarar gördüğü felaketin ardından Belediyemizin alacağı toplam 10 adet yelkenli, Karşıyaka ile özdeşleşmiş Yelken Kulübümüze can suyu olacaktır. Biz de Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi olarak elimizden gelen her türlü desteği vererek, oluşan zararların en kısa sürede giderilmesi için elimizden geleni yapacak, Yelken Kulübümüzün yaralarını sarmak için çalışacağız. Zor günlerde kurumların birbirine verdiği desteğin önemini biliyor, bizler de kendi görev aldığımız kurum ve kuruluşlarda bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu kapsamda kulübün yaşadığı süreci göz ardı etmeyerek elini taşın altına koyan Sayın Mehmet Ali Kasalı’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibine desteklerinden dolayı Kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesinde bulundu.

Editör: Birgül Gümüştaş