Uluslararası Mitoloji Film Festivali sona erdi Uluslararası Mitoloji Film Festivali sona erdi

Yapımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği, ‘KİM BU AİLE?’ filmi oyuncuları Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ ve yönetmen Bedran Güzel, İzmir Agora AVM’de gerçekleştirilen özel gösterimle İzmirliler ile buluştu. Gösterim öncesi hayranların karşısına çıkan oyuncular adeta sevgi seliyle karşılaştı. Film hakkında yapılan söyleşinin ardından dakikalarca alkışlanan ‘KİM BU AİLE?’ ekibi seyircilerle bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

SEYİRCİDEN ŞARKILI SÜRPRİZ
CJ ENM Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ilk film olma özelliğini taşıyan ‘KİM BU AİLE?’nin oyuncularına İzmirliler’den bir sürpriz geldi. Sinema salonunda oyuncuları karşılayan seyirciler hep bir ağızdan ‘Seninle Başım Dertte’ şarkısını söylemeye başladı. Şaşkınlık ve mutluluklarını gizleyemeyen oyuncular salonda selfie yaparak bu özel anı ölümsüzleştirdi.
Yıldız oyuncuların sıra dışı rollerde seyirci karşısına çıktığı ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği, Altan Erkekli ve Fatih Al’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, komik sahneleri ile olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de
çok konuşulacak. ‘KİM BU AİLE?’ kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan komiser Adem ve bu operasyonda kendisine destek veren ‘toplama aile’sinin eğlenceli öyküsünü anlatıyor.

‘KİM BU AİLE?’ sinemalarda…

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal