Bornova esnaflarını ziyaret eden Bornova Polis Merkezi Karakol Amiri Komiser Ebubekir Selvi, ziyaretleri esnasında esnaflarla sohbet edip, istek ve şikayetlerini dinliyor. Esnaftan gelen öneri, talep ve şikayetleri tek tek not alan Komiser Selvi, asayiş çalışmalarının koordinesini de gelen bilgiler doğrultusunda şekillendiriyor. Komiser Abubekir Selvi, ‘’En değerli varlığımız insan olduğuna göre, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için polis teşkilatımız gece gündüz görevinin başında. Bizler asayişi sağalarken, kıymetli esnafımızdan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, karşılıklı istişare ile sokaktaki çalışmalarımızı daha etkin sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizlere emanet ve biz bu emaneti en layık şekilde korumaya çalışıyoruz.’’ İfadelerini kullandı. Öte yandan polis ekiplerinin yakın ilgisinden dolayı da esnafların memnun olduğu görüldü.

İstek ve taleplerini değerlendiriyoruz’

Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’ Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’

Komiser Ebubekir Selvi, amir olarak fırsat buldukça gerek mahallelerde gerekse ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.  Birlikte, ilçedeki sorunlarla ilgili esnafla fikir alışverişinde bulunan, her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin de halkın bir parçası olduğunu vurgulayan Selvi, "Devlet halkıyla vardır. Bizler, her zaman halkımızın yanındayız. Birebir ziyarette bulunarak, sorunlarını dinliyor, onların çözümü noktasında kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Polis olarak halkımızın bizden beklediği hizmet noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca, diğer kurumlarla da irtibata geçerek halkımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çözme noktasında ilçemizde ve sorumluluk sahamızda ki vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın önerilerini istek ve taleplerini değerlendiriyoruz’’ dedi.

Editör: Atakan Şen