Ege Üniversitesi sigara ile  topyekûn mücadele ediyor Ege Üniversitesi sigara ile topyekûn mücadele ediyor

KOSBİ’de gerçekleştirilen imza törenine Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller ile birlikte Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yücel Öztürkoğlu, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Nalan ÖZTÜRK, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Eren, KOSBİ Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Ahmet Özken ve KOSBİ Bölge Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu katıldı.

İşbirliği protokolünü KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren ile Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller imzaladı.

Yüzde 25 indirim

KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, Yaşar Üniversitesi ile bu protokol ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Bu protokol ile, Yaşar Üniversitesi’nde lisansüstü ve doktora programlarına katılım göstermek isteyen KOSBİ personeli, KOSBİ iştiraki firma yönetici ve çalışanları ile onların 1. Derece yakınlarına yüzde 25 indirim sağlamış oluyoruz” dedi.

Bölgede 15 kişi ve üzeri bir katılıma ulaşıldığında, KOSBİ bünyesinde de sınıf oluşturabileceklerini söyleyen KOSBİ Başkanı Diren, “Bu programlar ile eğitime verdiğimiz önemin yanında nitelikli çalışan ihtiyacına da katkı sağlamaktayız. Böylece Üniversite - Sanayi işbirliği de desteklenmiş olmaktadır. ” diye konuştu.

KOSBİ’ye teşekkür

Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller ise KOSBİ ile imzaladıkları bu protokolün çok önemli olduğuna dikkat çekerek, KOSBİ’ye eğitime verdikleri önemden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Lisansüstü ve doktora yapmak isteyenler için bu protokolün güzel bir imkan sunduğunu belirten Kandiller, “Yaşar Üniversitesi olarak kurumlarla yapılan işbirliğine çok önem veriyoruz. Özellikle, sanayi sektöründe çalışanların eğitimleri, üretimde katma değerin daha da artmasına katkı sağlıyor. Yaşar Üniversitesi olarak bu protokol çerçevesinde en iyi eğitimi sunacağız. Protokolümüz hayırlı olsun” dedi.

Editör: Atakan Şen