40 yıla yaklaşan emzirme uzmanlığı ile anne ve bebek sağlığına ilişkin geliştirdiği ürünler ve gerçekleştirdiği çeşitli farkındalık çalışmaları ile adından söz ettiren anne ve bebek dostu Lansinoh, toplumsal farkındalık için işbirliklerine devam ediyor. Lansinoh katkılarıyla Karşıyaka Belediyesi  ve Karşıyaka Genç İş İnsanları Derneği işbirliği ile anne sütünün faydalarına ilişkin bir söyleşi düzenledi. Ali Rıza Bodur Eğitim Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye anneler ve anne adaylarının yanı sıra çok sayıda izleyici katıldı. Organizasyon kapsamında dezavantajlı bölgelerde yaşayan yeni anne ve anne adaylarına Lansinoh tarafından ürün desteği de sağlandı.

 Anne ve bebeklerin hayatlarına en iyi başlangıcı yapmalarına yardımcı olan, anne bebek ürünleri kategorisinin öncü markalarından Lansinoh tedarik zinciri direktörü Dilşad Gülay Karadağ; Annelerin bebeklerini sağlıklı ve çok daha uzun süre emzirebilmeleri için birçok ürün geliştirdiklerini ifade etti. Söyleşide hayati öneme sahip olan anne sütü ve içeriği, destekleyici gıdalar, emzirmenin önemi, doğru emzirme teknikleri ve anne sağlığı konuşuldu. Etkinlik sonunda açıklama yapan Dilşad Gülay Karadağ; “Anneler bebekleri için her zaman en iyisini yapmak ister, bizlerde bu konuda anne ve bebeklerin yanındayız; bebekler için en iyi besin kaynağı anne sütüdür. Çünkü her anne bebeği için en uygun sütü üretir. Bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütüyle, daha sonrasında ile uygun ek besinlerle beslenmesini ve iki yaşına kadar emzirilmesini uzmanlar gibi bizde tavsiye ediyoruz. Bu konuda Lansinoh ürün portföyüyle annelerin yanındayız. Anne sütünün önemini vurgulayan, bu güzel etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Karşıyaka Belediyesiyle birlikte bu organizasyon ile farkındalık yaratarak, dezavantajlı bölgelerimize ürün desteği sağladık. Firma olarak böyle anlamlı ve güzel organizasyonlarda yer almaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Ege Üniversitesinde sağlık alanına yönelik yatırımlar devam ediyor… Ege Üniversitesinde sağlık alanına yönelik yatırımlar devam ediyor…

Annelerin bebeklerini daha uzun süre emzirebilmeleri için birçok ürün geliştiren markanın ürün portföyünde; saf ve en güvenli meme ucu kremi Lansinoh HPA® Lanolin, USDA Organik sertifikalı Organik Göğüs Ucu Balmı, göğüs pompaları, göğüs pedleri, süt saklama poşetleri, göğüs ucu çıkarıcı, sıcak soğuk göğüs terapi pedleri ve bebeklerin peristaltik emme hareketini uygulayabilecekleri ve sonrasında emzirmeye dönmelerini destekleyen biberon gibi ürünler yer alıyor.

Editör: Atakan Şen