Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı! Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı Manisa Rotary Kulübü 8 yeni üye alarak büyümesini sürdürdü. Dönem başında aldıkları 8 üyenin ardından 8 üye daha alarak güç kazanan kulüp toplamda 41 üye ile topluma hizmet yolunda çalışmalarını hızlandırdı. 1983 yılında Manisa’da kurulan Manisa Rotary Kulübü 40. Yılında, döneminin 40. Toplantısında 8 yeni üye ile gücüne güç katarak büyümesini sürdürdü. Bugüne kadar yaptığı çok sayıda proje ile adından söz ettiren kulübün dönem içerisinde aldığı 8 üyeye ilave olarak 8 üye daha almasıyla bir dönemde 16 yeni üyeye ulaşması sayesinde  bölgede en hızlı büyüyen kulüplerin başında yer aldı.

Doktor, avukat, mühendis, iş insanı gibi farklı meslek gruplarından oluşan üye profili ile birlikte nitelikli büyümeyi sürdüreceklerini dile getiren Kulüp Başkanı Gülay Yücel, “Dönem içerisinde kadın, çocuk, çevre gibi pek çok konuda Rotary’nin 7 öncelikli alanında çok çeşitli çalışmalar yaptık. Daha çok insana ulaşmak için daha da büyümemiz gerektiği düşüncesiyle dönem sonuna kadar aldığımız üye sayımızı 20’ye tamamlamayı hedefliyoruz. Rotary 2440. Bölgemizde artık daha güçlüyüz ve yaptığımız projelerle daha da güçlü hale geleceğiz. Rotary ile hayal etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Serdar Durusüt, eşi Asuman Durusüt ve 7. Grup Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı Altan Yücel’in de katıldığı törende aynı zamanda kulübün Onur Üyesi Hakkı Bayraktar’a 36. Yıl plaketi takdim edildi. Yüksek katılımın olduğu tören pasta kesiminin ardından sona erdi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal