İnsanları bisikletli yaşama teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve Bisikoop ve Karbip ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlara ve çocuklara ücretsiz olarak bisiklet sürme dersi de verildi. Bisiklet firmaları MaviBahçe Kent Meydanı’nda birbirinden güzel bisikletlerini sergilerken, gün boyunca MaviBahçe’ye gelen misafirler, bisikletli yaşamın güzelliklerini yerinde görme imkanı buldular. 2 gün boyunca süren etkinlikler kapsamında “Sağlıklı bisiklet kullanmak”, “Şehirde güvenli nasıl sürerim” ve “Bisiklet sürmeyen kadın kalmasın” başlıkları ile de eğitimler verildi. 6-12 yaş grubundaki çocukları için bisiklet yarışları yapılırken, kazananlara da ödülleri verildi.

Bisiklet turunun da düzenlendiği etkinlikte MaviBahçe Yaşam Merkezi, bisiklet tutkunlarından tam puan aldı. Mavi Bahçe Yaşam Merkezi bundan sonrada dernek ve kurumlarla yeni işbirlikleri yaparak, farklı etkinliklere de imza atmayı planlıyor.

Ünlü Estetisyen Özkan’dan yılbaşı öncesi huzurevlerinde anlamlı proje Ünlü Estetisyen Özkan’dan yılbaşı öncesi huzurevlerinde anlamlı proje

 

Editör: Atakan Şen