Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri çalışmaları kapsamında en yüksek oy alınan mahallelerden biri olan Doğruca Mahallesi ile başlayan 28.Dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, seçimlerde gösterilen teveccüh için tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

28 MAYIS’TA KAZANAN TÜRK MİLLETİ OLACAK”

Çalışmalar kapsamında DİGSİAD, Atatürkçü Düşünce Derneği, Kent Konseyi ve konsey bünyesinde bulunan çok sayıda derneği de ziyaret eden Öztaylan, temaslarında “Milletimizin 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza 27 milyon rekor oy ile göstermiş olduğu teveccüh, 28 Mayıs için en büyük güvencemiz ve motivasyon kaynağımızdır. İkinci tur seçimlerinin de, demokrasi şöleni şeklinde geçen birinci tur seçimleri gibi örnek bir şekilde ve Sayın Cumhurbaşkanımızın galibiyeti ile sonlanacağına inancımız tam.

ÖZTAYLAN “TÜRKİYE YÜZYILI MİLLETİMİZİN ORTAK HAYALİ”

Öztaylan, şimdi de aynı anlayışla 14 Mayıs’ta gösterdiğimiz başarıyı daha da yukarıya taşıyarak Türkiye Yüzyılı'nı milletin ortak hayali olarak inşa etmeye hazırlandıklarını belirterek, "Ülkemizin bugün geldiği seviyede emeği, alın teri, zihin çabası, katkısı olan herkesi hiçbir ayrım yapmadan bu hayalin etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. 28 Mayıs seçimlerini işte bu kenetlenmenin yeni bir tezahürü haline dönüştürmek istiyoruz" dedi.

“MİLLETİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Ekrem Başaran: “Bu seçim hiç kimse kaybetmedi, Türkiye kazandı” Ekrem Başaran: “Bu seçim hiç kimse kaybetmedi, Türkiye kazandı”

Geçtiğimiz 21 yılda ülkemizin asırlık demokrasi ve kalkınma eksiklerini giderirken hep bu günlerin özlemiyle yaşadıklarını belirten AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Eğitimde, sağlıkta, adalette, güvenlikte, ulaşımda, enerjide, sanayide, tarımda, ticarette ülkemize kazandırdığımız altyapıyı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hep bu günler için kurdu. AK Parti olarak Demokraside, hak ve özgürlüklerde ülkemizin standartlarını hep bu günler için yükselttik. Artık bu hayali gerçekleştirmenin eşiğindeyiz. Milletimiz buna layıktır. Milletimiz kendilerini gelişmiş olarak tarif eden ülkelerde ne varsa hepsine de daha fazlasıyla sahip olmaya layıktır. Tarihimizdeki o şanlı günleri kitaplarda iç geçirerek okumak, dizilerde hayıflanarak seyretmek yerine daha iyisiyle canlandırabileceğimiz bir yerdeyiz. 14 Mayıs’ta kazandığımız başarıyı, 28 Mayıs seçimini zaferle taçlandırarak işte bu kritik dönemecin sembolü yapmak istiyoruz.

“YENİ YÜZYILDA TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNİ BİRLİKTE İNŞAA EDECEĞİZ”

28 Mayıs'ta da sadece Türkiye'nin güvenliğinin ve huzurunun devamını, evlatlarımızın geleceğinin aydınlığını, Türkiye Yüzyılı'nın yükselişini hedefliyoruz. İşte bunun için diyorum ki 28 Mayıs'ta tercihinizi Türkiye Yüzyılı'ndan yana yapın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana yapın.. Tercihinizi güven ve istikrarın devamından yana yapın. Tercihinizi evlatlarınızın geleceğinden yana yapın. Ve 28 Mayıs'ta öyle bir kazanacağız ki Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu ülkenin hiçbir ferdi kaybetmeyecek” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ.

Bandırma Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası kapsamında oynanan Ergilispor-Bereketlispor karşılaşmasına da katılan Öztaylan, çalışmalarına Dursunbeyliler Derneği, Bigalılar Derneği ve Karadenizliler Derneği ile devam etti.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal