AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır” AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır”

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve partililerin yalnız bırakmadığı Yüksel Taşkın Güzelbahçe Kent Konseyi'nde STK temsilcileriyle bir araya geldi. İzmir’deki sivil toplum yapısına dikkat çeken Taşkın, kentte var olan örgütlü itiraz kültürünün öneminin altını çizdi.

Demokratik katılımın güçlenmesini önemsediklerini de ifade eden Prof.Dr. Yüksel Taşkın, iktidara geldiklerinde kent konseylerini güçlendirerek bu katılımın önünü açacaklarını söyledi. Sivil demokratik yapının güçlenmesi için kent konseyleri gibi nitelikli örgütlü yapıların da güçlenmesi gerekliliğine  vurgu yapan Taşkın, bu tür kurumlarla birlikte oluşacak ortak akıl ile ülkeyi yönetmeyi önemsediklerini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof.Dr. Yüksel Taşkın ve beraberindekiler daha sonra Yelki Mahallesi'ne geçerek seçim çalışmalarına devam etti.

Editör: Atakan Şen