Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık problemleri yaşayan 50 yaşındaki şarkıcı ve magazin programı sunucusu Seren Serengil, 43,5 kiloya düşerken boyu 4 santim kısaldı, karaciğer, pankreas ve böbrek sorunları yaşamaya başladı. 

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM DEMİŞTİ HALA ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ!

Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’ Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’

2 Aralık’ta verdiği bir röportajda, ‘’ Bugüne kadar şikayetçi olmayacaktım, olmadım da, ismini dahi zikretmedim ama bu kadar duyarsız, bu kadar küstah… Hastanenin sahibini aradım geçen gün en sonunda. Çünkü epikrizimi göndermiyorlar, 'siz hatalı bir şey yapıyorsunuz, orada benim gibi bir sürü kadın ameliyat oluyor ve hepsi 60 kilolarda' dedim, 'beni ilgilendirmez, benim anlaşmalı doktorum değil, geliyor burada yapıyor' dedi. Nasıl ilgilendirmez, burası sizin hastaneniz ve gayri hukuki bir şey yapılıyor, siz böyle bir şeye müsaade ediyorsunuz, 'neyin peşindesiniz kardeşim' diyerek telefonumu yüzüme kapattı İzmir'deki hastanenin sahibi. Doktora zaten ulaşabilmek mümkün değil. Ben her gün yayından çıktıktan sonra, bugün de sizinle konuştuktan sonra serum alıyorum ve 24 saat o serum kolumda olmak zorunda, ben şu anda bu şekilde yaşıyorum, damardan beslendiriyorlar. Ağızdan alınan ilacında benim vücuduma tesiri yok çünkü emilim olan yer bitmiş. Eğer bir doktor ve bir hastane bir hata yaptıysa, bunu tolere etmek zorundayken, yardımcı olmak zorundayken bunlar telefonlara çıkmıyorlar. O yüzden de bugüne kadar şikayetçi olmamıştım ama benim değerlerimi, salığımı bu raddeye kadar getirdikleri için, sırf şu yüzden de olacağım, en azından başka insanlar olmasın.’’ siyen Seren Serengil’in, aradan geçen 20 günlük süreçte ne hastaneye ne de doktordan şikayetçi olmadığı ileri sürüldü. Serengil’in neden şikayetçi olmadığı merak konusu oldu!

İZMİR’DEKİ DOKTORU VİDEOYU VERMİYOR İDDİASI!
Geçtiğimiz cuma günü ameliyat olan Serengil, önceki gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Seren Serengil, geçirdiği operasyonun ardından 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren sunucu, yanlış mide küçültme ameliyatı kurbanı olduğunu açıkladı. "Aylardır ameliyatı bekliyordum." diyen Serengil, "Çünkü İzmir'deki doktorum mide küçültme ameliyatı videosunu bir türlü vermiyordu. Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Çünkü midem yok. Bu, skandal bir durum. Doktorum şunu söyledi: ‘Böyle bir ameliyat 70 kiloda bir insana yapılamaz ve alt midenizi bulamadık.’ Organım yok. 3-5 kilo daha almak zorundayım." açıklamasını yaptı.

SUÇLADIĞI DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU'

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil’in suçladığı eski doktoru Ersin Aksu, avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, Seren Serengil’in yalan söylediği yer alırken, sunucunun ameliyat sonrası süreçte gerekli işlemleri yapmadığı yer aldı. Söylemezsem Olmaz sunucusuyla ilgili ses kayıtlarının savcılığa teslim edildiği belirtilirken, konuyla ilgili hukuki sürecin başladığı duyuruldu. Op. Dr. Ersin Aksu, sosyal medya paylaşımından yaptığı açıklama şu şekilde;

21343100-8b40-4bfb-a3a3-55dd90e465f9

Editör: Atakan Şen