Sipki Aşireti mensubu olan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve uzun süredir Medya Tanıtım Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart seçimlerinde AK Parti Menemen 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı Dilaver Kişili’nin de hazır bulunduğu aşiret buluşmasında, Sipki-Der Genel Başkanı Mir Menderes Öztürk, STK temsilcileri ve ilçede yaşayan Sipki Aşireti mensupları Menemen’de bir araya geldi.  Menemen Şube Başkanlığı’na getirilen Doğan Delibaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

İmza attığımız her başarıda, geçmişimizden güç aldık

AK Parti İzmir Milletvekili ve aşiret mensubu Yaşar Kırkpınar’ın hükümetleri süresince köklerine bağlı kalarak, gelecek vizyonlarını belirlediklerini belirterek “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız siyasi yaşamı boyunca köklerine bağlı kalmayı öncelemiş ve öğütlemiştir. Bugün Ülkemizin imza attığı birçok başarıda, geçmişimizin ruhuna bağlı kalmanın gücünü kullandık. Bugün burada ailem ile bir arada olmanın verdiği mutluluğu ve onuru kelimelerle tarif edemem, hepinize çok teşekkür ediyor sizler için var gücümle hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi

Mir Menderes Öztürk: Amcaoğlumuz Dilaver Kişili gençlerimize örnek olmuştur

Sipki-Der Genel Başkanı Mir Menderes Öztürk, iki mutluluğu aynı anda yaşadığını belirttiği konuşmasında AK Parti Menemen 2. Sıra Meclis Üyesi adayı Dilaver Kişili’ye desteklerini açıklarken “Bizi temsilinden her zaman gurur duyduğumuz amcaoğlumuz Dilaver Kişili, uzun yıllardır bulunduğu görevlerde bizleri gururlandırarak hizmet vermiş ve gençlerimize hep örnek olmuştur. Bundan böyle Menemen’de ilçemize ve milletimize hizmet verecek olması bizi ayrıca heyecanlandırmış, ziyadesiyle mutlu etmiştir. Aşiretimiz ve derneğimiz bu topraklarda her zaman, kültürel bütünlüğü muhafaza ederken, yenilikçi bakış açısıyla sosyal, kültürel ve sportif olarak gençlerini ve mensuplarını devlete ve millete faydalı olmak üzere konumlandırmıştır. Toplumsal birlik beraberlik için sivil toplum kuruluşu hizmetlerini güçlü projelerlerimizle gençlerimizin daha yaşanılabilir yarınları için hizmet vermeye devam edeceğiz. Çok büyük bir aileyiz, memleketin birçok şehrinde aile üyelerimiz var. Bizim adımız Kars, Ağrı, Erzurum olmuştur ama her zaman hepimizin soyadı Türkiye olmuştur” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Pehlivan: Kazandırdığımız projelerde sizleri inancı ve bizlere desteği var

Torbalı, İkbal Bebek için güç birliği yapıyor Torbalı, İkbal Bebek için güç birliği yapıyor

Aşiret üyelerine seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan hizmet süresi boyunca birçok projeye katkı sunduklarını belirterek “Bugün Menemen’e kazandırdığımız birçok kıymetli projede sizlerin katkısı emeği ve bize olan inancı desteği var. Elbette bunda aile olmanın büyük katkısı ve önemi var. Bugün ben Sipki Aşireti buluşmasında ailemi görüyorum ve bu büyük ailenin desteği ile Menemen’e ömrüm vefa ettikçe hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi.

Kişili’nin hikayesi ve aileye bağlılığı salonu duygulandırdı

AK Parti Menemen Meclis üyesi adayı Dilaver Kişili, Sipki Aşireti olarak her zaman büyük bir aile olduğunu unutmadan yaşadığını ve ailenin önemine vurgu yaptığı konuşmasında “Ben ve bugün burada toplanan kıymetli ailem esasında hayatının her alanında büyük bir aile olduğumuz unutmadan yaşadık. Ancak dünyanın geldiği noktada dernekleşerek, yetişen yeni nesillere kültürümüzü ve bağlarımızı aktararak yaşatmalıyız. Ben 11 kardeş arasında okuyan tek çocuğum, ailem özellikle şimdi aramızda olan büyük abim çok fedakârlıkta bulundu. Bizlerin gelecek vizyonunun temelinde geçmişe saygı vardır onun için müsaadenizle ağabeyimi sahneye davet ederek elini öpmek ve bu şekilde Bismillah diyerek yola çıkmak istiyorum.” sözleriyle salona duygu dolu anlar yaşattı. Kişili, Menemen’de Aydın Pehlivan’a, İzmir’de Hamza Dağ’a destek olacaklarını söyledi.

Editör: Atakan Şen