Tahsin Paşa’ya Sıcak karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'den Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterdiği, ünlü Yazar ve Oyuncu Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, Akhisar'da sevinçle karşılandı. Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Belediyesi'ni ziyaret etti, muhtarlarla bir araya geldi.

BAĞIMSIZLIK İÇİN

Ziyaretlerinde özellikle "birlik" vurgusu yapan Yenişehirlioğlu "Başka partilerle bir alıp veremediğimiz yok. Herkes çok değerli, çok anlamlıdır. Ancak bir gerçek var. Bu seçim, sıradan bir seçim değil. Var olma, yok olma mücadelesi. Bağımsızlığımız mı, soğan fiyatımız mı söz konusu?" dedi.

unnamed (2)-4

"O MASAYLA BU İŞ OLMAZ"

Türk halkının "Anadolu İrfanı"na sahip olduğunu söyleyen Yenişehirlioğlu "Sayın Cumhurbaşkanımızın, 'yaparım' dediğini yaptığını tüm dünya biliyor. Bu millet de biliyor. Bir masada 6, 7 tane adam nasıl bir araya gelecek de Türkiye'nin radikal problemlerine anında refleks gösterip önlem alacak? Mümkün mü? O yüzden milli birlik beraberliğimizi korumak zorundayız. Vatanın bölünmezliği için Bayrağımızın gönderde dalgalanması için, ezan seslerinin susmaması için bir arada olmak zorundayız" diye konuştu. 

"AMERİKA'YA SIRTINI DAYAMA"

Sanatçı ve yazar kimliğiyle bütünleşen, milleti için elinden geleni yapan bir vekil olarak hareket edeceğini söyleyen Yenişehirlioğlu şöyle devam etti:

"Akhisar'daki CHP'li birçok arkadaşımız beni bir başka sever. Siz hukuk insanı, yazar ve aktör olarak hayata bakışınızı net bir şekilde ortaya koyarsınız, karşı tarafa da size saygı duyar. İşte yaşantımdaki bu prensip, siyasette de esas derdim.O yüzden diyorum ki bu seçim, şu parti bu parti mevzusundan öte. Amerika'nın tavrı belli. Allah aşkına Amerika'dan kime ne menfaat gelmiş ki bize gelsin. Yani Amerika niye Türkiye'ye bu kadar kafayı taktı? Amerika'nın niye derdi Recep Tayyip Erdoğan? Bu seçimde Amerika'nın dediği mi olacak, Anadolu insanının dediği mi olacak?" 

unnamed (1)-6

"TÜRK MİLLETİ NE DERSE O OLUR"

"Biz herkesin oyuna talibiz. Hangi partiden olursa olsun hepsi bizim kardeşimiz. Şer güçlerinin en çok hoşuna giden şey, birbirimiz arasında nifak tohumları ekmektir. Bundan besleniyorlar. Yıllarca sağ, sol, Alevi, Sünni, Türk, Kürt diyerek bu ülkeyi parçalamak isteyenler şimdi de şucu-bucu diye konuşuyor. Biz buna hayır diyoruz. Ülkenin birlik beraberliği için Türk milleti ne derse o olur diyoruz. Bu kadar basit" 

"SEÇİMDEN SEÇİME GÖRÜNEN VEKİL OLMAM" 

Kendisini politikacı değil, siyaseti bilen insan olarak nitelendiren Yenişehirlioğlu "Bol keseden atıp herkese onu da yaparız, bunu da yaparız demem. Çünkü ben seçimden sonra ulaşılamayan bir milletvekili olmayacağım. Yapabileceğim şeyleri de yapamayacaklarımı da açıkça, dürüstçe söylemek durumundayım. Bu kadar net" dedi. 

ÇÖZÜM ORTAĞI

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı'nda partililere seslenen Yenişehirlioğlu ardından Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat'ı ziyaret etti. "Manisa'ya değer katan tüm üreticilerimizin talep ve istekleri var. Ancak onlar bunu Manisa için değil, Türkiye için istiyor. Biliyoruz ki onlar üretimlerini artırdıkça Türkiye kalkınıyor. Bu noktada onların çözüm ortağıyım" dedi.

Valilikte Balçova zirvesi Valilikte Balçova zirvesi

DUTLULU'YA ZİYARET

Akhisar'ın CHP'li Belediye Başkanı Besim Dutlulu'yu da ziyaret eden Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu "Siyasetin en zoru, sorumluluğu en yüksek olan yerlerden biri belediye başkanlığıdır. Ben bu olaya da partili gözüyle bakmıyorum. Akhisar Belediyesi, bizim belediyemiz gözüyle bakıyor ve her zaman yanlarında olduğumu söylüyorum" diye konuştu.

İŞ DÜNYAMIZ İLE BİRLİKTEYİZ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu, "Ticaretin kalbinin attığı bu yerde, iş dünyamız ile birlikteyiz" dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan, "Bir Akhisarlı olarak Manisa çok değerli bir milletvekili kazanıyor. Gururluyuz" diye konuştu.  

MUHTARLAR İLE GÜÇBİRLİĞİ

Akhisarlı muhtarla da biraraya gelen Yenişehirlioğlu, "Güçbirliği zamanı" dedi. Muhtarlığın, vatandaşla en yakın temasta olan kurumlar olduğuna dikkat çeken Yenişehirlioğlu "Benim için çok değerlisiniz. Bu yolda birlikteyiz. Sorunların çözümünü birlikte bulacağız. El ele vereceğiz, gücümüz yettiğince vazifemizi yapacağız" dedi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal