Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusundan sonra konuşan Tevfik Aladağ, Bornova'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçeyi modern, yaşanabilir bir kent haline getirmek için çıktığı bu yolda Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin güçlü prensiplerini temel alacaklarını ifade etti. Aladağ, hizmette dürüstlük, şeffaflık ve katılımcılığın ön planda olacağı bir belediyecilik anlayışıyla Bornova'nın geleceğini şekillendirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır” AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır”

Sorunlara kalıcı çözümler üretecek bir anlayışla çalışacağız

Tevfik Aladağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "AK Parti'nin belediyecilik vizyonu, Türkiye'yi daha yaşanabilir kılmak için ortaya konulan bir başarı hikayesidir. Biz de Bornova'da bu başarıyı yaşamak ve ilçemizi daha ileriye taşımak için yola çıkıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli hizmet sunacak, sorunlara kalıcı çözümler üretecek bir anlayışla çalışacağız." Açıklamada ayrıca, Bornova'nın altyapısından kültürel zenginliklerine kadar geniş bir perspektifle projeler geliştireceklerini belirten Aladağ, ilçede yaşayan herkesin mutlu, güvende ve huzur içinde bir hayat sürmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Atakan Şen