31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne doğru ilerlerken, Ada Adaylarının saha çalışmalarında AK Parti’de dikkat çeken isim Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Aladağ oldu. Hız kesmeden ziyaretlerine devam eden Aladağ’ın son ziyareti Çamdibi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti oldu. Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Aladağ, ‘’Bornovalı hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların nabzını tutmak ve şehrimizin her köşesini daha yaşanabilir bir hale getirmek adına bugün Çamdibi Semti'mizde yoğun bir ziyaret programına gerçekleştirdik. AK Parti olarak, Bornova'nın kalkınması ve vatandaşlarımızın daha mutlu bir yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.’’ dedi

Hizmet Temelli Belediyecilik Anlayışı

 

Deneyimli siyasetçi Aladağ, Çamdibi Semti'nde gerçekleştirdiği vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde, partisinin hizmet temelli belediyecilik anlayışını bir kez daha vurgulayarak, "Bizim için siyaset sadece bir koltuk kapma yarışı değil, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etme yarışıdır. Bornova'nın her mahallesinde, her sokağında vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dikkate alarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" dedi.

Vatandaşlarla Buluşma

CHP’li Görkem Duman'a destek yürüyüşü CHP’li Görkem Duman'a destek yürüyüşü

Vatandaşlarla bir araya gelen Tevfik Aladağ, onların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Çamdibili hemşehrilerinin yaşam kalitesini artırmak, altyapı ve çevre düzenlemeleri ile ilgili talepleri üzerine konuşan Aladağ, "Bizim için her bir mahalle önemli, her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek öncelikli hedefimiz. Çamdibi Semti'nde duyduğumuz ihtiyaçları karşılamak için birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Esnaf Ziyaretleri

Sadece vatandaşlarla değil, aynı zamanda Çamdibi Semti'nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Aladağ, "Esnafımızın desteklenmesi, iş dünyasının büyümesi, şehrimizin ekonomik olarak daha güçlü bir konuma gelmesi için çaba harcayacağız. İş birliği içinde, el birliğiyle daha güzel bir Bornova için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bornova İçin El Ele

Tevfik Aladağ, Çamdibi Semti'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, "Bornova için el ele, gönül gönüle. Birlikte daha güçlü, birlikte daha yaşanabilir bir Bornova için çalışacağız. Vatandaşlarımızla birlikte şekillendireceğimiz projelerle, şehrimizi daha ileri bir seviyeye taşıyacağız. AK Parti olarak, hizmet temelli belediyecilik anlayışımızla Bornova'nın her alanında fark yaratacağız" dedi.

Editör: Atakan Şen