AK Parti Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Aladağ, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Bornova ilçesine bağlı Pınarbaşı ve Altındağ semtlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu anlamlı ziyarette Aladağ, bölge halkıyla birlikte samimi ve sıcak bir atmosferde buluştu. Esnaf ziyaretlerinde güler yüzüyle karşılanan AK Partili Aladağ, esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında sözler verdi. Bölge halkın da yoğun ilgisiyle karşılaşan Aladağ, vatandaşlarla sohbet edip, onların görüşlerini, beklentilerini dinleme fırsatı buldu.

 


Bornova'yı daha güzel günlere taşıyacağımıza inancımız tam

Saygılı’dan ‘Yüzleşin’ çıkışı Saygılı’dan ‘Yüzleşin’ çıkışı


AK Parti Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Aladağ, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için her bir vatandaşımızın sesi önemlidir. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların derdini dinlemek, birlikte çözüm yolları bulmak bizim için en kıymetli görevlerden biridir. Bornova Pınarbaşı ve Altındağ'da gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, demokrasimize yönlendiren yolda milletimizin kalbinde olmamızın bir yansımasıdır. Bornova'nın her bir köşesini kucaklayacak, sorunlarına çözüm üretecek bir Başkan olmak için buradayım. Halkımızın desteği ve güveniyle, Bornova'yı daha güzel günlere taşıyacağımıza inancımız tam!"
Bornova halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Tevfik Aladağ, sevgi ve güven dolu atmosferde geçen bu ziyaretlerle Bornova'nın kalbinde iz bıraktı.

Editör: Atakan Şen