Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı 365 oda ve borsada seçim tarihlerinin belli olmasıyla birlikte oda ve borsa seçimleri için heyecanlı çalışmalar başladı. Bu yılki seçimlerde meclislerde kadın üye çoğunluğunun da artması bekliyor. Farklı meslek gruplarından birçok kadın “artık bizde buradayız” diyerek adaylıklarını koydu.

İzmir’de 79 meslek grubu temsilcilerini seçecek

Sanayici ara eleman ihtiyacını karşılama arayışında Sanayici ara eleman ihtiyacını karşılama arayışında

Tarihten günümüze jeopolitik konumuyla  ve şuan aktif 16 liman işletmesiye lojistik sektöründe kritik bir konumda yer alan İzmir’de, “Yük taşıma ve Antrepo ” grubunda yeni yüzler kendilerini temsil için adaylıklarını koyuyor.

03 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçiminde 79 meslek grubunun her biri kendi temsilcilerini seçecek.

Lojistik sektörü ön plana çıkıyor

İzmir’de lojistik sektöründe çalışan ve sektöre yön veren iş insanlarından oluşan Yeni Bakış Komitesi’nin sözcüsü Gökçe Deniz Naziri, “Artık sektörümüzü bugüne getirmiş, çok değerli katkıları olan meslek büyüklerimizden bayrağı devralma zamanıdır “diyerek IZTO meslek komitesi ve meclis üye seçimleri için aktif bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

45. Yük taşıma ve Antrepo Grubu Yeni Bakış meslek komitesi sözcüsü Naziri “Son 10-15 yıldır bu sektörde, lojistiğin her alanında bir fiil çalışan bizler; sorunlarımızın, ihtiyaçlarımızın direkt muhataplarıyız. Özellikle teknoloji çağının değişim dönemine denk geldiğimiz için inovatif yaklaşımlarla hem sektörümüze hem de bizden sonraki nesillere katkı sağlayacak çalışmalar içinde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Kadın Girişimci Kurulu üyesi olan Naziri hem kadınların çalışma hayatında hem de sektör temsilciliklerin çok daha aktif olacağının altını çizdi ve “Biz kadınların pozitif ayrımcılığa ve koruyucu kanunlara ihtiyaç duymadığı, içimizdeki yaratım enerjisini hayatın tüm alanlarına aktardığı bir dünya hayal ederek yaşıyorum ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için bir tuğla da biz koymak istiyoruz.” dedi.

Editör: Atakan Şen