Cumhuriyetin Kadınları 3. İzmir Kadınlar Kongresi'nde buluştu Cumhuriyetin Kadınları 3. İzmir Kadınlar Kongresi'nde buluştu

GL Platform tarafından düzenlenen Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), bu yıl 400 firma ile 18 bini aşkın ziyaretçiyi buluşturacak. Yurtdışından 250 profesyonel satın almacı da fuarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Fuar İzmir'de 13-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Horeca Fair aynı zamanda ünlü şeflerin çıkarmasına da sahne olacak. Fuar birbirinden değerli konuklara da ev sahipliği yapacak. 
 
Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Türk turizminin misafirperverlik ve başarısının, hizmet anlayışı ile birleşip hızla gelişen teknolojik yatırımlarla birlikte küresel turizmde ilgi odağı olmaya devam edeceğeni söyledi. Bodrum için “1.5 milyon turist gelme ihtimali” olduğunu söyleyen Dengiz “Havayollarıyla görüşmeler yaptık. Turizmde belli bir dönemde acente ödemeleri sağlıklı olursa otellerde bu açıdan sağlıklı olacaktır. Nakit akışı doğru olduğunda hizmet de güçleniyor, buna bağlı olarak memnuniyet oranları da artıyor. Bu yüzden turizm kredisini uygun hale getirilmesi büyük önem taşıyor. Sonuçta turizm, 30’un üstünde farklı sektörün amiral gemisi” dedi.  Bu noktada sektör için HORECA Fair’in çok değerli olduğunu söyleyen Dengiz “Çok önemli bir fuardır. Tedarikçi firmaların orada olması bizler için kıymetli. Önemli olan kredibilitenin artması ve gelen otellerin, HORECA Fair’den uygun satın alma yapabilmesi. Bu yüzden bizler, finansal kaynakların fuarda satın almaya yardımcı olması gerektiğine inanıyoruz. Bankalarımız da fuarda yer alarak sektörümüze destek verecektir” diye konuştu.

Editör: Atakan Şen