Ziyaretler sırasında Özkan, bu özel günlerde yalnızlık hissine kapılan ve özel bakıma ihtiyaç duyan yaşlılar için kişisel bakımlarını üstlendi. Genel cilt bakımından el bakımına kadar birçok alanda hizmet veren Uzman Estetisyen, yaşlı bireylerin moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefledi. Çiğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri de bu anlamlı projeye destek vererek moral oldu.  Sergül Özkan'ın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, sadece fiziksel bakımın ötesinde, yaşlı bireylerin duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarına da cevap vererek onların yılbaşı coşkusuna da katkıda bulundu. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirten ünlü estetisyen Sergül Özkan, "Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Onların mutluluğuna katkıda bulunmak, onlarla zaman geçirmek bana büyük bir mutluluk ve gurur veriyor." dedi.

Seçim Öncesi Seferihisar'da Yaşanan İş Vaadi Hayal Kırıklığı! Seçim Öncesi Seferihisar'da Yaşanan İş Vaadi Hayal Kırıklığı!

Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğü olarak toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten yetkililer, Sergül Özkan gibi değerli bir uzmanın bu tür faaliyetlere öncülük etmesinin topluma örnek oluşturduğunu vurguladı. Yılbaşının getirdiği bu özel atmosferde, Sergül Özkan'ın yaptığı bu anlamlı ziyaret, yaşlı bireylerin yüzlerindeki tebessümü ve mutluluğu beraberinde getirdi.

Herkesin yeni yılını kutlayan Uzman Estetisyen Sergül Özkan, ‘’Bu yeni yılda, birlikte daha güzel günler yaşamak, toplumumuzun her bireyi için daha iyi şartlar oluşturmak adına bir araya gelerek, el ele vermek temennisiyle hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Unutmayalım ki, birlikte olduğumuz sürece her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Yeni yılın getireceği tüm güzellikleri, sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, huzurla ve neşeyle geçireceğiniz anlarla dolu olmasını dilerim.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen