Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections'ın yeni teaser'ı yayınlandı.

Yapımcı Warner Bros'un yayınladığı yeni tanıtımın adı 'Déjà Vu', yani daha önce yaşamış hissi. Tanıtım filmi, Carrie-Anne Moss'un canlandırdığı Trinity’nin sesinden “Déjà Vu Matrix’te genellikle bir arızadır. Bir şeyi değiştirdiklerinde olur" sözleriyle açılıyor. Bu sözler 1999 yapımı orijinal filmde geçiyordu. Bir kara kedinin tıpkı ilk filmde olduğu gibi yine Neo’nun önünden geçtiği yeni filmin tanıtımı, Matrix hayranlarında merak uyandırdı. Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı The Matrix Resurrections, 22 Aralık'ta gösterime girecek.

Vizyon sahibi film yapımcısı Lana Wachowski'den, bir türü yeniden tanımlayan çığır açan serinin uzun zamandır beklenen dördüncü filmi “The Matrix Resurrections” geliyor. Yeni film, orijinal yıldızlar Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'u ünlü yaptıkları ikonik rollerde, Neo ve Trinity'de yeniden bir araya getiriyor.

Filmde ayrıca Yahya Abdul-Mateen II (“Aquaman” serisi), Jessica Henwick (TV dizisi “Iron Fist”, “Star Wars: Bölüm VII – The Force Awakens”), Jonathan Groff (“Hamilton”, TV dizisi “Mindhunter”) yer alıyor. , Neil Patrick Harris (“Gone Girl”), Priyanka Chopra Jonas (TV dizisi “Quantico”), Christina Ricci (TV dizisi “Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story,” “The Lizzie Borden Chronicles”), Telma Hopkins (TV dizisi “ Dead to Me,”), Eréndira Ibarra (“Sense8”, “Ingobernable” dizisi), Toby Onwumere (TV dizisi “Empire”), Max Riemelt (“Sense8” dizisi), Brian J. Smith (“Sense8”, “Treadstone dizisi” ”) ve Jada Pinkett Smith (“Angel Has Fallen”, TV dizisi “Gotham”) yer alıyor.

Lana Wachowski, Wachowski ve David Mitchell ile Aleksander Hemon tarafından yazılan ve The Wachowski'ler tarafından yaratılan karakterlere dayanan bir senaryodan yönetildi. Filmin yapımcılığını Grant Hill, James McTeigue ve Lana Wachowski üstleniyor. Yönetici yapımcılar Garrett Grant, Terry Needham, Michael Salven, Jesse Ehrman ve Bruce Berman'dı.

Wachowski'nin sahne arkasındaki yaratıcı ekibi, “Sense8” işbirlikçilerinden oluşuyordu: görüntü yönetmenleri Daniele Massaccesi ve John Toll, yapım tasarımcıları Hugh Bateup ve Peter Walpole, kurgucu Joseph Jett Sally, kostüm tasarımcısı Lindsay Pugh, görsel efekt süpervizörü Dan Glass ve besteciler Johnny Klimek ve Tom Tykwer.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, Venus Castina Productions ile işbirliği içinde “The Matrix Resurrections”ı Sunar. Film, dünya çapında Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak. 22 Aralık 2021'de ülke çapında sinemalarda ve Ad-Free planıyla HBO Max'te olacak; sinema çıkışından itibaren 31 gün boyunca HBO Max'te mevcut olacak.