Gastronomi sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Aralco Group tarafından hayata geçirilen 38 Eatery, İzmir İstinye Park AVM’de açıldı. Açılış törenine Aralco Group üst düzey şirket yetkilileri ile birlikte İzmir’in iş ve cemiyet dünyasından birçok davetli katıldı. 38 Eatery, dünyanın 38’inci enlemi üzerindeki şehirlerinin özel lezzetlerini tek bir menüde bir araya getirirken, misafirlerine Çin’in Tianjin şehrinin kendine has lezzetlerini deneyimlerken aynı zamanda bambaşka bir coğrafyada olan İtalya’nın Palermo şehrinin birbirinden lezzetli kahvelerini tadabileceği ya da Amerika’nın San Francisco şehrinin lezzetli atıştırmalıklarını deneyebileceği, İran’ın Tebriz şehrinin keyifli ve görkemli masalarında ziyafet çekebileceği bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Konuklarına tüm bu lezzetleri tek bir masada tadabilme imkânı sunuyor.

Birbirinden lezzetli tatlar menüde

Dünyanın 38’inci enlemi üzerinde İzmir ile birlikte Yunanistan’ın Kefalonya, İtalya’nın Palermo, İspanya’nın Alicante, Portekiz’in Lizbon, İran’ın Tebriz, Çin’in Tianjin, Japonya’nın Sendai, Güney Kore’nin Seoul şehirleri ile ABD şehirleri Charlottesville, Louisville, Missouri, San Francisco şehirleri yer alıyor. 38 Eatery’nin menüsünde farklı şehirlerin kahvaltılarından atıştırmalıklara ve ana yemeklere kadar uzanan farklı çeşitler bulunuyor. Örneğin, Tebriz’den Tebriz Köfte, Palermo’dan İtalyan Domates Soslu Izgara Levrek, Sendai’den Passion Chili Kalamar, Seul’dan Sebzeli Noodle, Kefalonya’dan Greek Wrap, San Francisco’dan Crispy Chicken Taco, Louisville’den Brisket Burger menüde yer alan bazı lezzetlerden.

“Bambaşka bir lezzet deneyimi”

38 Eatery konseptinin 38’inci enlemdeki farklı şehirlerin sofralarını tek bir menüde buluşturmak olduğunu belirten Aralco Group Kurucu Ortağı Arda Galin, şunları söyledi: “38 Eatery, yedi kıtada yaratılmış bir gastronomik deneyimden besleniyor. Bizim konseptimiz 38’inci enlemdeki farklı şehirlerin sofralarını tek bir menüde buluşturmak. Ayrıca bir masa etrafında keyif, çeşitlilik, eğlence, birlik ve kültürü de bir araya getirmek. Menüdeki yemekler sadece farklı lezzetler sunmuyor, aynı zamanda bu şehirlerin imza yemekleri ile konuklarımıza kültürlerine dair bilgiler de veriyor. Dünyanın en gözde şehirlerinin kültürel lezzetlerine 38 Eatery’nin menüsünden ulaşma imkânı tanıyor. Aslında sadece bu şehirlerin özel lezzetlerini değil, bu şehirlerin ruhunu, coşkusunu, festivallerini, figürlerini, inanışlarını bir araya getiriyoruz. 38’inci enlem şehirlerinin insanlarının sıcaklığını, renklerini bir masa etrafında topluyoruz. Şehirlerin muazzam lezzetlerin sergiliyoruz. 38’inci enlem üzerinde yaşayan insanlar hala aile bağlarına, yerel geleneklerine önem veriyor ve bir arada olma duygusunu sürdürüyorlar. Biz de bu şehirlerin kültürlerini lezzetleri üzerinden, bir 38’inci enlem şehri olan İzmir’de sunmak istedik. 38’inci enlem şehirlerinin lezzetlerini tatmak, kültürel bir yolculuğa çıkmak isteyen, farklı ve bambaşka bir deneyim yaşamak isteyen herkesi İstinye Park AVM’nin içerisinde yer alan 38 Eatery’e bekliyoruz.”

"Eclipse", Bodrum açıklarına demirledi "Eclipse", Bodrum açıklarına demirledi

38 Eatery hakkında:

 Gastronomi sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Aralco Group tarafından İzmir İstinye Park AVM’de açılan 38 Eatery, dünyanın 38’inci enlemi üzerindeki şehirlerinin tatlarını tek bir menüde bir araya getiriyor. Dünyanın 38’inci enlemi üzerindeki şehirlerin kültürel yansımalarını, lezzetlerini, yaşayanların benzer zevklerini ve ortak sosyal yaşantılarını mesafeleri aşarak İzmirli misafirleriyle buluşturan 38 Eatery, bu şehirlerin en seçkin örneklerini tek bir menüde sunuyor. Misafirlerine Çin’in Tianjin şehrinin kendine has lezzetlerini deneyimlerken aynı zamanda bambaşka bir coğrafyada olan İtalya’nın Palermo şehrinin birbirinden lezzetli kahvelerini tadabileceği ya da Amerika’nın Charlottesville, Louisville, Missouri ve San Francisco şehirlerinin hızlı tüketim ürünlerini deneyebileceği, İran’ın Tebriz şehrinin keyifli ve görkemli masalarında ziyafet çekebileceği bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Dünyanın 38’inci enlemi üzerinde İzmir ile birlikte Yunanistan’ın Kefalonya, İtalya’nın Palermo, İspanya’nın Alicante, Portekiz’in Lizbon, İran’ın Tebriz, Çin’in Tianjin, Japonya’nın Sendai, Güney Kore’nin Seoul şehirleri ile ABD şehirleri Charlottesville, Louisville, Missouri, San Francisco şehirleri yer alıyor.

Editör: Atakan Şen