İzmirli Gelinlik, Damatlık ve Abiyeciler Londra’da İzmirli Gelinlik, Damatlık ve Abiyeciler Londra’da

Endüstriyel ürünleri Türkiye'nin 81 iline “Yol olan her yerde” sloganıyla taşıyan NAK Kargo, Kuşadası’ndaki buluşmada 2024 yılı hedefini “Yüzde 100 müşteri memnuniyetine dayalı büyüme” olarak belirledi. Türkiye’nin her noktasına 500 araçlık filosuyla erişim kapasitesine sahip NAK Kargo’nun buluşmasında yenilikçi teknolojiler de masaya yatırıldı.
 
NAK Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu, her acentenin bütünün bir parçası olduğuna dikkat çekerek “Anadolu’nun en ücra köşesindeki ortaklarımız ile ilk defa aramıza katılan yeni acentelerimizin birbirini tanıması, uyum içinde çalışmamız için çok önemli. Zamanı çok iyi kullanmamız, hızımız ve kalitemiz ile öncüyüz. Bunun yanına güler yüzümüzü ve yüzde 100 müşteri memnuniyetini ekleyince hedeflerimize daha kolay ilerliyoruz. Dev acente ağımızla büyüme ve gelişmemizi sürdürüyoruz. Bu büyüme ve gelişmemize katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. NAK Kargo, yetişmiş elemanları, deneyimli kadroları, İzmir içinde ve dışındaki acentelerin başarılı çalışmaları sayesinde büyümeye devam edecek. Her geçen yıl üzerine koyarak yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi
 
NAK Kargo Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Erdem ve Ayşen Kabaoğlu’nun da katıldığı gecede NAK Kargo pastası kesilirken çalışanlar da gönüllerince eğlendi.

Editör: Atakan Şen