Ekrem Başaran: “Bu seçim hiç kimse kaybetmedi, Türkiye kazandı” Ekrem Başaran: “Bu seçim hiç kimse kaybetmedi, Türkiye kazandı”

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından geldiği İzmir’de saha çalışmalarına başladı. Kemalpaşa’nın Halilbeyli mahallesinde kahvehane ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Kırkpınar, “Allah'ın izniyle, yine bir 14 Mayıs arifesinde, 1950'deki inanç ve iradeyle, bir kez daha "Yeter söz milletindir" demek, "Yeter söz de karar da gelecek de milletindir" demek için milletimizle bir aradayız. 2018’de milletvekili seçildiğimizde meclis çalışmalarımız dışında sürekli hemşehrilerimizla bir aradaydık. Hiçbir zaman milletimizden kopmadık. Bugün de Sn. Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleri ile yeniden aday gösterildik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah diğer milletvekili aday arkadaşlarımız, il başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte 14 Mayıs’ta İzmir’de yeni bir destan yazmak var gücümüzle çalışacağız” dedi. Milletin her seferinde iradesine, istiklaline ve istikbaline sahip çıktığını ve yönünü aydınlık geleceğine çevirdiğini kaydeden Kırkpınar, AK Parti olarak milletle gönül gönüle, omuz omuza tarihi bir demokrasi ve kalkınma mücadelesi yürüttüklerini ifade etti.

        18e1be2c-f733-497a-a7dd-00ee33513b64  78999791-0cfa-4095-90cd-e87369182936
AK Parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı yürüyüşünü başlattıklarını ifade eden Kırkpınar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz bu yürüyüşün gücünü, son 21 yılda ülkemize kazandırdığımız eserler ve hizmetlerden alıyoruz. Bu yürüyüşün gücünü, geçmişte yaşadıkları zulümlerin, haksızlıkların, baskıların yol açtığı hak ve özgürlük hasretlerini dindirdiğimiz herkesten alıyoruz. Bu yürüyüşün gücünü, Türk'üyle, Kürt'üyle, Sünni'siyle Alevi'siyle, Roman'ıyla, gayrimüslimiyle, istisnasız bu ülkenin tüm vatandaşlarını, analarının ak sütü gibi helal olan hak ve özgürlükleriyle buluşturmaktan alıyoruz. Türkiye Yüzyılı, sadece bizim değil, İslam aleminden Türk dünyasına, Balkanlar'dan Kafkaslar'a, Asya'dan Afrika'ya tüm dostlarımızın, tüm insanlığın ortak vizyonudur.” Kırkpınar, 2018 yılında yapılan seçimlerde de ilk ziyareti Halilbeyli mahallesine yaptığını hatırlatarak, “Bugün bir kere daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu heyecanını yaşıyoruz. Halilbeylili hemşehrilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı inşallah gene yalnız bırakmayacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal