Başkan Mustafa Turan’dan ilk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a oldu Başkan Mustafa Turan’dan ilk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a oldu

İzmir için hemen şimdi diyerek çıktığı yolda saha çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli’nin son durağı Foça ve Aliağa ilçeleri oldu. AK Parti hükümetlerinin istikrarlı yatırımlarla Türkiye’nin eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma her alanda dünya markası haline gelmesi için mücadele ettiklerini kaydedip, İzmir’e sanayi ve teknoloji alanında son 20 yılda yaklaşık 10 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlandığını söyledi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Türkiye Yüzyılı için ter dökmeyi sürdürüyor. Günün ilk ziyaretini Foça Bağarası ve Yeni Bağarası Tarımsal Kalkınma Kooperatifine yapan Sürekli, yola çıktıkları ilk andan bu yana üreterek büyüyen bir Türkiye oluşturmak için gayret gösterdiklerini kaydetti. Sürekli konuşmasına şöyle devam etti; “Ülkemizi bu hedefleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde yepyeni ve daha büyük hedeflerimiz var. O hedeflere ulaşmak için yatırımlarımızı adeta ilmek ilmek işliyoruz. Sanayi ve teknoloji alanında, güzel İzmir’imizdeki 14 binden fazla işletmeye son 20 yılda yaklaşık 615 milyon TL tutarında destek sağlanmış durumda. 30 bine yakın işletmeye yaklaşık 1 milyar 500 milyon TL’lik kredi desteği sağlandı. İşletmelerimizin dünyadaki rakipleri karşısında güç kazanması ve ülkemize yeni girişimciler kazanmak için 78 bin 500 kişiye eğitim verildi. Hep AR-GE’nin önemine değiniyoruz. O anlamda da önemli destekler sağladık, sadece İzmir şu anda 100’e yakın AR-GE, 24 de Tasarım Merkezine sahip. Hayalle başlayan yolculuk bilimin ışında üretime, istidama, ihracata dönüşmüş halde. Duracak mıyız elbette hayır, daha çok çalışacağız” dedi.

unnamed (1)-8 unnamed (2)-6 unnamed (3)-4

MUHTARLA BULUŞTU ESNAFI ZİYARET ETTİ

Foça programında, Atatürk, Fevzipaşa ve İsmetpaşa mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelen AK Partili Sürekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, muhtarlara büyük önem verdiğini, gerek fiziki çalışma koşulları gerekse tanınan haklar noktasında muhtarla ilgili AK Parti hükümetleri tarafından yapılan düzenlemelere değindi. Daha sonra çarşı esnafını gezen Sürekli, tek tek ellerini sıkıp hemhal olduğu esnaflara ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

ŞİMDİ DAHA ÇOK ÇALIŞMA VAKTİ

Aliağa’da önce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret eden Milletvekili Adayı Sürekli ardından Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasına konuk oldu. Aliağalı esnafları da ziyaret eden Sürekli, programını kuruluştan bugüne AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı görevinde bulunan önceki dönem ilçe başkanlarıyla “Vefa iftarı”nda buluştu. Daha güçlü bir Türkiye'nin, daha güçlü bir İzmir'in inşası için dur durak bilmeden, gece gündüz demeden çalışmaları tüm teşkilat mensuplarıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Sürekli, “Asıl şimdi başlayacağız. Alt ve üst yapısına yönelik ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladığımız ülkemiz artık şahlanmaya hazır. İnşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı ile de bu şahlanmayı gerçekleştireceğiz. Elbette engellemek isteyenler olacaktır ama artık karşılarında eski Türkiye yok. Bugün gerektiğinde masaya yumruğunu vuran, dengeli bir dış politikayla savaş halindeki ülkeler arasında arabulucu rolü üstlenen, dünyanın gıda krizi yaşamasının önüne geçen, üstün devlet tecrübesiyle dış politikaya yön veren bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma, turizmden sosyal devlet anlayışına kadar her alanda dünya markası bir Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal