AK PARTİ İL BAŞKANI Dt. EKREM BAŞARAN: “SINDIRGI’DA ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK”

AKPARTİ BALIKESİR TEŞKİLATINA SINDIRGI ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ…  

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Sındırgı ilçesi ile devam etti. Gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanan ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların dertleriyle hemhal olan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Sındırgı’da esnaf ziyaretinin ardından Çocuk İftarı programına katıldı. Sındırgı Ramazan ayı ziyaret programına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayları iştirak etti.

BAŞKAN BAŞARAN, SINDIRGI ESNAFININ SEVGİ GÖSTERİLERİYLE KARŞINDI…

Sındırgı İlçe Teşkilatı ziyaretiyle programına başlayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte Susurluk esnafını ziyaret etti. Sındırgı esnafı tarafından güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Başaran, Cumhurbaşkanının selamını ileterek, esnaflarla sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Esnaf ziyareti renkli görüntülere, esprili sohbetlere sahne olurken, ziyaretten duyulan memnuniyet görülmeye değerdi. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Sındırgı esnafının sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederken, Cumhurbaşkanına ve AK Parti’ye olan sevgilerinden, desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞARAN: “GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE”

CHP’nin böyle bir kurumu olduğunu bilmiyorduk CHP’nin böyle bir kurumu olduğunu bilmiyorduk

Sındırgı Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk İftarı programına katılan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, çocukların sevgi gösterileri ve tezahüratları ile karşılandı. Çocukların masalarını tek tek dolaşan ve onlarla şakalaşıp sohbet eden Başkan Başaran, “Bugün çocuklar gibi şeniz. Onların güler yüzü, cıvıl cıvıl hareket etmeleri, meraklı ve ilgili bakışları, sevgi dolu sarılmaları gerçekten insanı duygulandıran, mutlu eden bir hadise. Türkiye’mizin geleceğini çocuklarımızın o gülen yüzüne, heyecanlarına baktığımızda çok net görebiliyoruz. Bugün burada çocuklarımızla iftar yapmak benim güzel. Hepsi pırıl pırıl, konuşmalarıyla, bakışlarıyla içimizi ısıttılar. Çocuk İftarı programını tertip eden Sındırgı Belediye Başkanımıza, Belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

“TEK GAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE BIRAKMAK”

Şunu bir kez daha anladım ki, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, geleceğe umutla bakıyor. Onların dünyasında güzel bir Türkiye var. Bize düşende onlara güvenilir ve güçlü bir Türkiye’yi bırakmak. Armağan etmek. İşte biz bunun için mücadele ediyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Geleceğimizi, Türkiye Yüzyılını biz onlar için kurmak istiyoruz. Rabbim inşallah bu konuda bizim yanımızdadır. Niyetimiz belli, hedefimiz belli. 14 Mayıs seçimlerinde, milletimizin desteğiyle bu seçimleri tekrar kazanıp, çocuklarımızın geleceğini emin ellerde tutacağız. Karşımızdaki şer odaklarına, terör sevicilerine, destekçilerine bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı çocuklarımızın yüzyılı olacak. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Kazanan Türkiye olacak, Çocuklarımız olacak” dedi.

OSMANLAR KÖY’ÜNDE AK PARTİ’YE SICAK KARŞILAMA…

Sındırgı’da esnaf ziyareti ve Çocuk İftarı progrmanın ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran Osmanlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Teravih namazının ardından Başkan Başaran, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti ekibiyle birlikte kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Başaran yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın bereketiyle milletimizle hemhal olup, dolu dolu bir program gerçekleştiriyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Çok değerli kıymetli abilerimizle sohbet etme, hal hatırlarını sorma imkanı buluyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla ve 28. Dönem aday adaylarımızla beraber milletimizle bir olduk, birlikte olmaya devam ediyoruz. Ramazan süresince yoğun bir şekilde ziyaret programlarımıza devam edeceğiz. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan seçimlere milletimizle birlikte, milletimizle beraber olarak hazırlanıyoruz.  Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle milletimizden güç alan bir partiyiz. Geçmiş dönemdeki yaptıklarımız ve kazandırdıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bu seçimleri de Allah’ın izniyle, milletimizle birlikte kazanacağız” dedi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal