Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler! Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan A. Adayı Niyazi Arslan, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP’li Arslan, hem ilçe halkının sorunlarını ve taleplerini dinlemek hem de çözüm önerilerini sunmak adına muhtar ziyaretlerine özel önem veriyor.

Çiğlili muhtarların daima dersine iyi çalıştığını ve bu yüzden onlarla birlikte çalışmanın son derece önemli olduğunu kaydeden Niyazi Arslan, “Muhtarlar gerçekten de demokrasimizin yapı taşıdır. Mahalledeki sorunları yakın takip etmeleri, Çiğlili yurttaşların taleplerini bize aktarmaları son derece kıymetli. Onlar belediye başkanlarına aslında ayna tutuyorlar. Tabii bir belediye başkanı için bu bir tercih; siz ilçeyi muhtarlarla birlikte mi yöneteceksiniz yoksa bildiğinizi mi okuyacaksınız. Eğer ki derdiniz halka hizmetse o zaman muhtarların kapısını çalarsınız. Sorunları dinler ve çözüm önerilerinizi de sunarsanız refahı yüksek, mutlu bir ilçe yaratabilirsiniz” diye konuştu.

Göreve geldiğinde muhtarlarla sıkı bir ilişki içinde olacağının sözünü veren Niyazi Arslan, Çiğli’de muhtarlar ve belediye ilişkisini daha verimli hale getireceklerini, muhtarları bir yol gösterici olarak ele alacaklarını da vurguladı.

Editör: Birgül Gümüştaş