AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla bütünleşmiş, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına hızlı, etkili ve kalıcı çözümler üretme vizyonuyla hareket eden Nedim Aslan, Çiğli'ye dair hayalleri ve projeleriyle tüm Çiğli halkının desteğini almayı hedefliyor. Vatandaşa hizmet anlayışıyla Çiğli'nin daha ileriye taşınması için aday adayı olduğunu belirten Nedim Aslan "Belediyecilik, sadece fiziki yapılanma değil; aynı zamanda insanların mutluluğunu ve refahını artırmaktır," dedi. Vizyon ve misyonlarını açıkça ortaya koyan Aslan, Çiğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimini hedeflediklerini vurgulayarak, ‘’

Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler! Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler!

Hizmette adalet ve şeffaflık ilkelerini benimsiyoruz. Tüm mahalleler arasında adil bir hizmet dağılımı sağlayacağız. Çiğli'mizin doğal güzelliklerini koruyacak, sürdürülebilir çevre politikaları ile yeşil alanları artıracağız. Karar alma süreçlerinde halkımızın aktif katılımını sağlayacağız. Halkımızla birlikte, ortak akılla Çiğli'nin sorunlarını çözüme kavuşturacağız," dedi.

Çiğli'yi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız

Çiğli halkını bu kutlu yürüyüşte yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Nedim Aslan, ‘’Çiğli'miz için daha iyi bir gelecek inşa etmek, her bir bireyin mutlu ve huzurlu yaşayabileceği bir şehir oluşturmak için yola çıktık. AK Parti'nin değerleriyle, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuyla, Çiğli'yi geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek isterim.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen