İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili, 28. dönem Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

SAHAYA TERİMİZİ SEL OLUP AKITACAĞIZ!

“Adaylarla birlikte sırtımızı teşkilatımıza yaslayarak ciddi bir kampanya programı sürdüreceğiz” diyen Dervişoğlu, “Sahaya terimizi damlatmayacağız. Sahaya terimizi sel olup akıtacağız. Çünkü bizden beklenen budur. Her şeyimizi milletimize ve yaşadığımız kente borçluyuz. Sevgili iyiler ailesinin bu seçimden İzmir’den yüksek bir oy oranı ve başarı ile çıkmak gibi bir zorunluluğu var. İzmir’den başarıyla çıkacağız çünkü bize göre İzmir Türk demokrasinin kalbidir, hürriyet meşalesidir, gençlerin ümididir. Biz bu yolculuğa çıkarken, zor yollardan geçtik ama İYİ Parti sıradan bir parti değil hikayesi olan ve olanların partisi. Ne büyük zorluklarla karşı karşıya bırakıldığımızı, hangi iftiralarla karşı karşıya mücadele ettiğimizi, hangi tuzakları bozmak durumunda kaldığımızı en iyi bilenlerden biriyim. İzmir gibi bir yerde bile bu ceberut iktidarının baskısı nedeniyle kendine toplantı yapacak salon, il binası, ilçe binası bulamıyordu. Bina bulsak elektriği kesiliyordu. Ceberut iktidarın kamyonları önümüzü kesiyordu. Sayın Genel Başkanımız her türlü tehdit ile karşı karşıyaydı. Kağıt parçalarından başlayan bu büyük teşkilat artık Türkiye’ye umut olan ve iktidarına ihtiyaç duyulan bir parti oldu. Bu eser sizindir” diye konuştu.

YOLUMUZDAN BİZİ KİMSE DÖNDÜREMEYECEK!

Dervişoğlu, “Adalet sarayında adalet yok, hastanelerin içinde doktor yok. Üniversite var içinde hoca yok, 5 Tepe’de saray var içinde devlet yok. Parti beyannamesinin hazırlanma aşamasında Ümit Özlale’nin ekibinin nelerle boğuştuğunu biliyorum; Türkiye’nin 3 bin 300 problemine projeler ortaya çıkarıldı. Siyasetin icap ettirdiği tüm unsurları kullanıyoruz. Ama diğer partilerden farklı olarak bizler milletimizin yüreğine dokunmayı becerebilme kararlılığı için çalışıyoruz. Madem adımız iyi o zaman bu sıfata layık olma mecburiyetimizi yerine getiriyoruz. İYİ Parti’ye atılan iftiralar, ihanetler bu zamana kadar bitmedi ve bitmeyecek. Bizler partimizi küçük göstermeye çalışan, partimizi küçültmeye uğraşan değil bu partiyi büyütmek ve iktidar yapmak üzere yolculuk başlatmış olanlarız.  Yolumuzdan hiç kimse bizi döndüremeyecektir. Bugüne kadar karşı karşıya kaldıklarımız ve onlara gösterdiğimiz direnç bundan sonra neler yapacağımızın kanıtıdır. Acaba bunlar ne yapar diye kimse düşünmesin. Yapacağımız bellidir. İYİ Parti’yi iktidar Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Engeller olacak aşacağız” dedi. 

ORADA OLMAYANLAR UTANSIN!

Başkan Mustafa Turan’dan ilk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a oldu Başkan Mustafa Turan’dan ilk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a oldu

İYİ Partili Dervişoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Her dedikoduya, iftiraya cevap vermek zorunda değiliz, bunlarla zaman kaybedecek değiliz ama bazı şeyler var ki insanların kanına dokunuyor. Onları cevapsız bırakırsam herkese haksızlık etmiş olurum. Savunamayacak hiçbir şeyimiz yok. Hatalarımız olabilir ama inandıklarımız ve üzerine bedel ödediklerimiz üzerine hiç kimsenin laf söyleme hakkı yok. Partimiz kurulduğu günden beri eski partime olan mensubiyetim ve dünya görüşüm üzerine tek kelime etmedim. Benden hiç bunu duydunuz mu? Ben siyasi hayatıma 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti ile başladığımı söyledim, kimseyi incitmedim, rencide etmemeye de özen gösterdim. Partimizin İzmirli olmayan İstanbul adayı ile ilgili bazı tartışmalar iftira boyutuna ulaştı. Rahmetli  Fırat Çakıroğlu'nun katiline burs veren bir adayımız olduğu iftirası atıldı bize. Bu külliyen yalandır. Şehitliğin bir istismar konusu yapılmasını misliyle reddediyor ve kınıyorum. Hayatımın sonuna kadar emanet saydığım şehitlerimizin ailelerinin çıkartılıp şahsımı da itham eden konuşmalarına çok üzüldüm. Duygusallıklarını görmezden geliyorum. Bana soruyor ‘İYİ Parti’de Fırat’ın katiline burs veren bir aday varmış Müsavat Dervişoğlu utanmıyor musun?’ diyor. ‘Fırat’ı kabre koyarken mezarına başında ben vardım. Sinan’ı camide uğurlarken tabutun başında yine ben vardım. Olmayanlar utansın! Tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor ve son nefesime kadar da ailelerinin yanında saf tutacağımın da bilinmesini istiyorum.

MERAL AKŞENER'İN OLDUĞU PARTİDE HİÇBİR ALLAH’IN KULU HDP VE PKK İLE ASLA BİRLİKTE OLMAZ!

Fırat ile sıradan bir ağabey kardeş değildik, çok farklı bir ilişkimiz vardı. Benim bu kardeşim 20 Şubat 2015’te şehit oldu. İstanbul’da 2. sıra adayımız olan Seyithan İzsiz Bey’de  o dönem  Adalet  Kalkınma Partisi’nden Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesiydi. Fırat’ın şehit edildiği gün Adalet ve Kalkınma Partisinin bir belediye meclis üyesi olarak Seyithan Bey o zaman bir vatanseverdi. Ama kendisi ne zaman ki İYİ Parti’ye geldi, benim partime üye oldu, eski partimin mensupları ve iktidarın bazı borazanları tarafından hain ilan edildi. Hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan! Meral Akşener’in, Müsavat Dervişoğlu’nun olduğu partide hiçbir Allah’ın kulu HDP ve PKK ile asla birlikte olmaz. Zafer Allah'ın izni ile bizim olacaktır. Ne mutlu Türküm diyene”

 

Editör: Atakan Şen