Ege haberleri Haberleri

ege haberleri haberleri ve güncel ege haberleri gelişmeleri, ege haberleri ile ilgili tüm video, ege haberleri fotoğrafları ve ege haberleri haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Aydın

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen deve güreşi festivali deve güreşi tutkunu binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

İzmir

AGROEXPO Türk tarım sektörünü, yabancı ülkelerden gelecek olan binlerce alım heyetleri ile buluşturacak.

Güncel

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, kuraklıktan zarar gören üreticilere destekleme ödemelerinin 15 Aralık’tan sonra başlayacağını açıkladı.

Yerel Yönetimler

Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar, Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan program kapsamında Bayındır'daki okulları ziyaret etti.

Sağlık

DEÜ Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Esra Erdal ve çalışma arkadaşları, laboratuvar ortamında kök hücrelerden organ benzeri yapıların kültür koşullarını geliştirdi.

Ekonomi

Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren Poyraz Zeytinyağları, Ege İhracatçıları Birliği’nin açıkladığı 2020 yılı ihracat rakamlarına göre sektöründe ilk 10’a girdi.

Eğitim

EÜ Eğitim Fakültesi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 11. Kalkınma Planı kapsamında eğitim- öğretim faaliyetlerine ilişkin iş birliği...

Ekonomi

Teknolojiden tarıma, daha sürdürülebilir bir Ege ve Türkiye, Pazartesi başlayacak 5. Ege Ekonomik Forum’da konuşulacak.

Eğitim

Ege Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEVMER) tarafından düzenlenen “Perşembe Seminerleri” çevrimiçi olarak yeniden başlıyor.