Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


İzmir

Ege'nin meyve sebze ve mamul lezzetleri 138 ülkenin sofralarını süslüyor. Türkiye'nin meyve sebze ve mamulleri ihracatının yüzde 23'ü Ege'den yapıldı.

Ekonomi

Fiyat ayarlamasının zorunluluk haline geldiğini belirten ÖZOKFED Başkanı Belihan Fidan Vural, “Eksik hizmetle ticarethaneye dönüşmek istemiyoruz”dedi.

İzmir

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar: İzmir’in 2023’de de, sanayileşmenin ve ihracatla dünyaya açılmanın örnek kenti olarak dikkat çekmesini temenni ediyorum” dedi.

İzmir

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, muhtarlık ofislerinde karşılaştığı icra dosyalarının yoğunluğunun ekonomik krizin ve çöküntünün göstergesi olduğunu söyledi.

Güncel

DSİ, yerli ve milli mega projeleri tamamlayarak , kırsal kalkınmaya destek oluyor ve milli ekonomiye katkı sağlıyor.

Ekonomi

Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve piyasalarda yaşanan aşırı hareketlilik üzerine Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun’dan açıklama geldi.

Ekonomi

Kripto para piyasası Bitcoin öncülüğünde tepetaklak olurken, meta coinlerde görülen yükselişler yatırımcıların ilgisini çekiyor.