Izmir haberleri Haberleri

izmir haberleri haberleri ve güncel izmir haberleri gelişmeleri, izmir haberleri ile ilgili tüm video, izmir haberleri fotoğrafları ve izmir haberleri haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Ekonomi

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Bakış, Mobilya sektöründe meydana gelen hammadde sıkıntısı ve fiyat artışları hakkında değerlendirmelerde bulundu

Yerel Siyaset

CHP İzmir Milletvekili Avukat Murat Bakan, Karaburun’da yapılmak istenen TOKİ konutlarına ve Karaburun Kaymakamı ile ilgili iddialara dair konuştu.

Yerel Yönetimler

Seferihisar Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek gösterilen projesi Halk Market’in üçüncü şubesi Karakayalar mevkiinde hizmete hazırlanıyor.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, belediye başkanının alanda halkla iç içe olması gerektiğini belirterek mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

İzmir

AGROEXPO Türk tarım sektörünü, yabancı ülkelerden gelecek olan binlerce alım heyetleri ile buluşturacak.

Yerel Yönetimler

Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar, Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan program kapsamında Bayındır'daki okulları ziyaret etti.

Sağlık

DEÜ Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Esra Erdal ve çalışma arkadaşları, laboratuvar ortamında kök hücrelerden organ benzeri yapıların kültür koşullarını geliştirdi.

Ekonomi

Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren Poyraz Zeytinyağları, Ege İhracatçıları Birliği’nin açıkladığı 2020 yılı ihracat rakamlarına göre sektöründe ilk 10’a girdi.

Yerel Yönetimler

Menderes Kent Konseyi’nde genel kurul sonrası konsey başkanlığına Süleyman Eslik seçilirken, ilk yürütme kurulu toplantısı da gerçekleşti.

Yerel Yönetimler

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’ta kadın sığınma evi açmak için tüm hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

Güncel

İzmir’de genelinde etkili olan yağmur, bu gece yarsına kadar yer yer sağanak olmak üzere devam edecek. Yağmur, Pazar sabah itibari...