Izmir haberleri Haberleri

izmir haberleri haberleri ve güncel izmir haberleri gelişmeleri, izmir haberleri ile ilgili tüm video, izmir haberleri fotoğrafları ve izmir haberleri haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


İzmir

Yaşanan sorunların ardından CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in ‘abilik’ modeli ile İzmir’de olacağı ileri sürüldü.

İzmir

Dünya moda sektörünü İzmir'de buluşturan 15. IF Wedding Fashion İzmir, turizm sektörü başta olmak üzere hizmet sektörüne de canlandırdı.

Yerel Yönetimler

Narlıdere Belediyesi tarafından, merhum meclis üyesi Haydar Gültekin adına yaptırılan park alanı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir

Türkiye’de ve dünyada motosikletli polisleri yetiştirecek yeni eğiticiler İstanbul’da düzenlenen kursu başarıyla tamamladı.

Ekonomi

Teknolojiden tarıma, daha sürdürülebilir bir Ege ve Türkiye, Pazartesi başlayacak 5. Ege Ekonomik Forum’da konuşulacak.

Güncel

Mimarlar Odası, Büyükşehir Hizmet Binasının, kültür varlığı sayılmamasına yönelik verilen koruma kurulu kararını eleştirerek, “Mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de yılsonuna kadar 12 milyon 775 bin fidan dikileceğini duyurdu.

Güncel

İzmir’de en sık trafik kazasının meydana geldiği bölge yine çevre yolları oldu. Kazaların 990’ı hasarlı, 122’si yaralanmalı, 6’sı ise ölümlü...

Ekonomi

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Melekleri, görüntü işleme tekniğine yatırım gerçekleştirdi.

Güncel

İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın 3 yeğenini İzmir Büyükşehir'e yerleştirdiğini, yöneticilerinin de akrabalarından belediyeye işe girdiğini söyledi.

Güncel

Türkiye Tarımında İzmir’in izini bırakan 35 proje arasında yer alan ‘Salep Yetiştiriciliği ve Yaygınlaştırılması Projesi’ Buca ilçesinde uygulanmaya başlandı.

Ege

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede hizmet veren mahalle muhtarları onuruna yemek düzenledi.