Kutlama Haberleri

kutlama haberleri ve güncel kutlama gelişmeleri, kutlama ile ilgili tüm video, kutlama fotoğrafları ve kutlama haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Bayraklı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, ilçede görev yapan bine yakın öğretmenle kutlama yemeğinde buluştu.

Eğitim

ÖZEL Güzelbahçe Piri Reis Okulları, Cumhuriyet’in 98. Yılını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün baş konuk olduğu bir balo ile kutladı.

Yerel Yönetimler

Şevval Sam konseri, Kemalpaşalılardan büyük ilgi gördü. Binlerce Kemalpaşalıyı buluşturan konserde, ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ege

İzmir Valiliği'ndeki törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi geçitle bayram coşkusu tüm İzmir'e yayıldı.

Yerel Yönetimler

Büyük Zafer’in 98. yılı Çeşme’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kenti saran bayram coşkusu Pinhani konseri ile zirveye çıktı.

Yerel Yönetimler

Bergama'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü 14 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı.

Yerel Yönetimler

Kınık’ta Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı 5 gün coşkuyla kullanacak. Kınık Belediyesi Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı nedeniyle 5 gün boyunca sürecek...