Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Spor

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte çocuklara yönelik bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Yerel Yönetimler

Proje büyüklüğü ve kıymeti ile bir Türkiye projesi haline dönüşen Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi’nde çalışmalar hızla devam...

İzmir

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, kaynakların verimli kullanılmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

İzmir

Doğayla içiçe, sosyal yaşamı zenginleştiren projelerini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, 2022’ye girerken yepyeni bir projenin yapımına başladı.

İzmir

Karşıyaka çarşı esnafı ile bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 2022’nin ilk aylarında çarşı projesini başlatacaklarını açıkladı.

İzmir

2018 yılında yürütülen ‘Minikler STEM’le Buluşuyor’un devamı olan proje, 22 Kasım-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.