İstikrarlı büyümesini devam ettiren İLVİ, İzmir İstinyePark AVM’de hizmete giren yeni mağazasının kapılarının müşterilerine açtı. Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan,  moda perakende markalarından İLVİ, yeni yatırımını İzmir’de hayata geçirdi.

22 Ekim Cuma günü İzmir İstinyePark AVM’de kapılarını açan yeni İLVİ mağazası; her detayı özenle düşünülmüş, yüksek doz konforlu modelleri ile her tarza uygun tasarımlarını ayakkabı severlerle buluşturdu.

İLVİ Ayakkabı Kurucu Ortağı İlvira Donskaya (6)-2

İLVİ Ayakkabı Kurucu Ortağı İlvira Donskaya “2020/2021 yılı pandemiden dolayı herkesin kötü geçirdiği bir döneme geldi ancak biz bu süreçte, yeni mağazalarımızın açılması ve online satışa verdiğimiz önem ile marka bilinirliğimizi daha da güçlendirdik. 2021 yılı için hedeflediğimiz 3 yeni mağaza açılışımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki öncelikli yatırım planlamalarımız arasında, koşulların da uygunluğuna göre mağaza sayımızı arttırmak yer alıyor. Online satış üzerinden tüm dünyaya satış faaliyetimiz bulunmaktadır. Hem resmi online satış sitemiz ilvi.com’dan hem de Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından aliexpress.com üzerinden mikro ihracat yapmaktayız. Mikro ihracat dışında başta Rusya olmak üzere Almanya, Litvanya, Polonya, Letonya, KKTC, Romanya, Estonya, Beyaz Rusya gibi farklı birçok sayıda ülkeye ihracat yapmaktayız. Yakın zamanda Türkiye’nin birçok ilini kapsayacak şekilde mağaza sayımızı her yıl ikiye katlayarak 2025 yılında 128 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Denizcilik ve sanat The Bodrum Cup’ta Denizcilik ve sanat The Bodrum Cup’ta

Sezon koleksiyonlarına göre tasarlanan el yapımı hakiki deri tasarımlarla, en titiz ellerden geçerek moda dünyası ile buluşan İLVİ, tarzınıza eşlik ediyor.

Editör: Alper ÜNALAN