Sanatçılarımız, Hakan Şensoy’un şefliğindeki Efes Filarmoni Orkestrası eşliğinde hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attı.

Yıl boyunca Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamaya yönelik birçok etkinlik düzenleyen İzmir Amerikan Koleji (ACI), 2023 yılı etkinliklerini okulun veli, öğrenci, öğretmen, çalışan ve mezunlarına özel gerçekleştirilen görkemli bir “Cumhuriyet Gecesi” ile noktaladı. 

İzmir Amerikan Koleji’nde Yetişenler Derneği ve Okul-Aile Birliği iş birliğinde Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon’da düzenlenen gece, Okul Müdürü Didem Erpulat ve Başdanışman Brad Bell’in açılış konuşmaları ve sponsor plaketlerinin takdimi ile başladı.

İKİ TENORDAN UNUTULMAZ KONSER

ACI öğrencilerinin vals ve zeybek gösterileriyle renklendirdiği gecede dünya çapında ünlü iki tenorumuz Murat Karahan ve ACI'93 mezunu Levent Gündüz, Hakan Şensoy şefliğindeki Efes Filarmoni Orkestrası eşliğinde hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza attılar. Türkiye’nin gururu iki tenor en sevilen opera aryalarından müzikallere, napolitenlerden hafif müziğe ve türkülere kadar çok geniş yelpaze ve zenginlikte bir repertuarla, salonu dolduran konukları büyüledi.

Geceye katılan konuklar, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına bu denli görkemli bir kutlamayla girmenin gururunu ve keyfini yaşadılar. Cumhuriyet Gecesi’ne Funika, Gürel Grubu, İnteryağ, Ekol Hastanesi, Karluna, Yenkur, Agritrade, İşcanlı İnşaat, Nemport, Sba Reklamcılık ve Hyatt Regency İzmir İstinyepark sponsorluk yaptı.

Fotoğrafaltları:

İZSİAD Üyeleri 2024 yılını birlikte karşıladı İZSİAD Üyeleri 2024 yılını birlikte karşıladı

1-     Yağmur Yılmaz, Didem Erpulat, Arda Yılmaz

2-     Hülya-Ahmet Erdoğan

3-     Yağmur-Arda Yılmaz, Necati-Mehtap Yılmaz

4-     Dilden Göksoy, Sezin Kadiroğlu

5-     Doğukan-Buse Candan

6-     Veysi Öncel, Anet Gomel

7-     Fatih Özkurt, Aslı Sarı

8-     Aylin-Kaya Başakın

9-     Ceyda-Emre Sarıgedik

10-  Zeynep Ada Çağlar, Aydan Yakın, Mina Şekül, Ömer Gaffaroğlu

11-  Gecenin gerçekleşmesinde emek veren eski mezun ve sponsorlar plaketle onurlandırıldı

12-  Amerikan Koleji öğrencilerinin vals ve zeybek gösterileri beğeniyle izlendi

13-  Didem Erpulat, Aydan Yakın

14-  Murat Karahan ve Levent Gündüz en sevilen opera aryalarından türkülere kadar geniş repertuarlarıyla sahnede yer aldı

15-  İzmir Amerikan Koleji Okul Müdürü Didem Erpulat ve Kurumsal İletişim Direktörü Aydan Yakın, Murat Karahan ve Levent Gündüz’e çiçek takdim etti

Editör: Birgül Gümüştaş