Benim Adım İzmir A.Ş. tarafından 3 milyon TL toplam yatırım yapılan İzmir Mekan Rehberi sahip olduğu etkileşim gücü ile İzmirlilerin ve İzmir’e dışarıdan gelenlerin lezzete ve eğlenceye kolayca ulaşmasına rehberlik ediyor. Websitesi, Mobil uygulaması, Instagram ve Tiktok hesapları ile aylık 6 milyon tekil kullanıcıya ulaşan İzmir Mekan Rehberi sahip olduğu 8 kişilik ekibi, yazılım ve online etkileşim hizmetleri ile işletmeler için uzun vadeli ve kalıcı çözümler sunuyor.

İzmir Mekan Rehberi, restoranların, gece kulüplerinin, eğlence mekanlarının ve butik otellerin müşterileriyle zahmetsizce buluşmasını ve etkileşime geçmesini sağlıyor. Üye olan mekanlar menü, bütçe, video&fotoğraf galerisi ve etkinlikleri gibi birçok detayı kullanıcıları ile paylaşabiliyor.

İzmir Mekan Rehberi’nde her işletmenin kendine ait bir profil sayfası bulunuyor. Bu profil sayfalarında adres bilgisinden müşteri yorumlarına, konumundan menüsündeki fiyatlara, rezervasyon imkanından diğer kullanıcıların mekan için verdiği puanlara kadar geniş bilgiler yer alıyor.

İzmir Mekan Rehberi’nin, yeme & içme konusunda markayı hedef kitleye ulaştırmak için alternatifi olmayan bir fırsat sunduğunu belirten İzmir Mekan Rehberi kurucusu Görkem Bozkır, “Mekanınızın tanıtımı için konvansiyonel mecralara vereceğiniz reklamların maliyetleri ve ulaşacağınız hedef kitle düşünüldüğünde İzmir Mekan Rehberi, sahip olduğumuz tecrübe ve iletişim planları ile ulaşmak istediğiniz kitleye çok düşük maliyetlerle ve anında ulaşmanızı sağlayarak fark yaratıyor. Sürekli geliştirilen ve ihtiyaca göre güncellenen yazılımsal özellikleri sayesinde istenilen arama motoru ve sosyal ağlarda ürün tanıtımı ve kampanyalar için rahatça kullanabileceğiniz bir sistem olarak öne çıkıyor” diye belirtti.

Seçim Öncesi Seferihisar'da Yaşanan İş Vaadi Hayal Kırıklığı! Seçim Öncesi Seferihisar'da Yaşanan İş Vaadi Hayal Kırıklığı!

Bozkır ayrıca, reklamcılık, iletişim, gastronomi ve eğlence sektöründe uzun yıllar tecrübe sahibi olan ekimiz ile işletmelere katma değer sağlayacak her içeriği özenle işliyor, prodüksiyon ekibimizin profesyonel çekimleri ile önce sağlam bir temel oluşturuyoruz. Stratejik planlama ekibimizin de katkılarıyla doğru mesajla milyonlarca kişiye anında erişiyor ve anlık olarak durumu analiz edip raporluyoruz. Bugüne kadar aldığımız iyi sonuçlarla İzmir’in ilk ve tek kurumsal mekan iletişim platformu olmayı başardık. dedi.

İzmir Mekan Rehberi’nin başarısının nedenleri ile ilgili bilgi veren Bozkır, “Kurulduğumuz günden bu yana çok gezdik. İzmir’in her köşesinde işini iyi yapan bütün mekanları, turistik yerleri, otelleri, tarihi yerleri, etkinlik ve festivalleri keşfettik. Reklamcılık sektöründe sahip olduğumuz tüm tecrübeyi ve gücü İzmir halkına ve İzmir’e ziyaretçi/turist olarak gelen herkese seslenerek lezzetli ve keyifli bir platform olduğumuzu duyurduk. Mekanlara özel verdiğimiz  Fotoğraf&Video prodüksiyon hizmetlerimiz, özgün, kaliteli ve doğru içeriklerimiz ile İzmir’in mutfak ve eğlence kültürünü içten dışa yansıttık. İzmir’in ulusal ve uluslararası tanıtımında büyük bir rol oynadığımızı düşünüyorum.

Online rezervasyon özelliği ile hem işletmeler hem de vatandaşlar çok mutlu

İzmir Mekan Rehberi,  geliştirdiği altyapı hizmetlerine müşterilerin mekanlara online rezervasyon yapmasını sağlayacak yeni bir özellik ekledi. Online rezervasyon ile artık İzmir Mekan Rehberi mekanların site ve mobil uygulama üzerinden online rezervasyon almasını sağlanıyor. Gelen rezervasyonların hem sms hem de mail yoluyla işletmecilere ulaştırılması ile de karışıklık yaşanmasının önüne geçiliyor. Rezervasyon dışında teklif al özelliği ile mekan müşterilerinin şirket yemeği, parti, doğum günü gibi etkinlikler için de kolayca teklif verilebilmesine olanak sağlanıyor.

Aylık tekil 6 milyon kişiye ulaşan ve 500’den fazla mekanın üye olduğu İzmir Mekan Rehberi’nin kurucusu Görkem Bozkır; “Yapmış olduğumuz bu yatırımla İzmir’in yeme & içme konusunda lokal dijital platformu olmayı hedefledik. Çok kısa sürede de milyonlarca kullanıcıya ulaşarak hem dışarıda yeme kültürü olan insanları, hem de onları hedefleyen mekanları tek bir platformda bir araya getirdik. Bizim için en önemli konu kitlenin bizden nasıl faydalanacağı konusuydu. Bu yüzden müşteri deneyimlerini baz alarak sistemin daha fazla fayda getirmesi için ek yazılımlarla gelişmesini sağladık.

Editör: Atakan Şen