SwissOtel Büyük Efes’de yapılan etkinlik, şehitler için saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, gelen şehit haberleri nedeniyle büyük acı yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’ye başsağlığı dileyen Küçükkurt, “Yılı hep birlikte mutlu  ve bir arada noktalamaya hazırlanırken, gelen şehit haberleri ile büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Tüm ülke olarak başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, ocaklarına ateş düşen acılı şehit ailelerine de sabırlar diliyoruz” dedi.

Uluslararası Mitoloji Film Festivali sona erdi Uluslararası Mitoloji Film Festivali sona erdi

“Yaralarımızı dayanışma ile sarıyoruz”

Acısıyla, tatlısıyla, zorluğuyla bir yılı daha bitirdiklerini ancak Türkiye olarak yaşanan deprem felaketinin ülke olarak hepimizi yaraladığını söyleyen Küçükkurt, “Yine dayanışmanın en güzel örneklerini göstererek yaralarımızı sarmaya çalıştık. Yıkıcı olayların ardından doğan dayanışma ve sevgi her zaman umut ışığı olmuştur, bu sefer de öyle oldu. Bugün, yeni bir yıla girerken, hep birlikte daha güçlü, daha birleşmiş bir toplum olduğumuzu düşünüyorum. İzmir Sanayici İş İnsanları Derneği olarak, toplumsal sorumluluklarımızın bilinciyle, daha güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için çabalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte el ele vererek, güzellikleri paylaşacak ve sevgiyle büyüyeceğiz.Yeni yılın tüm üyelerimize, ailelerinize ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor, birlikte daha güzel günleri kutlamayı umuyorum. Hepinize sevgi dolu bir yeni yıl dilerim” diye konuştu.

Editör: Birgül Gümüştaş