Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı! Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı!

Ödemiş merkezli TV 9 kanalında ‘Anlat Bana’ programını sunan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Sevcan Çiftçi Şad, konuğu Celal Yaprak’ın Ödemiş Huzurevi ile ilgili konuşurken ‘’Ödemişteki Huzurevinde 18 erkek, 3 kadın kalıyor’ söylemi üzerine söylediği sözler büyük tepki topladı. Kadın Gazeteci, konuğunun bilgileri vermesinden sonra ‘’Bir kadına 5 erkek’ düşüyor’ demesi ve ardından kahkaha atması, yayını izleyenlerde büyük şaşkınlık yaşattı.

Başkan Şen, ‘’Gaf değil, alenen büyüklerimize karşı yapılmış bir hakarettir.’’

Olayın ardından AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, olaya tepki gösterdi. Başkan Şen, ‘'Sosyal medyadan yayın yapan TV 9 Kanalı’nda, Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevinde’ki değerli büyüklerimize, ağıza alınmayacak, toplumsal ahlaka aykırı söylemlerde bulunan ve ardından kahkaha atan sunucu Sevcan Çiftçi Şad’ı ve kanalı kınıyoruz. Kendine ‘Gazeteci’ diyen bir kişinin yaptığı; gaf değil, alenen büyüklerimize karşı yapılmış bir hakarettir. Bunun hiçbir şekilde ‘Basın özgürlüğü’ ve ‘Fikir özgürlüğü’ ile ilgisi yoktur. Asla kabul edilemeyecek, ahlaksız yaklaşımla, bizlere yol gösterici olan çınarlarımıza yönelik ortaya konulmuş ağıza alınmayacak sözler sarf etmiştir. Olayın hemen ardından teşkilatlarımız, vatandaşlarımız adına, kıymetli büyüklerimize dönük bu ahlaksız yaklaşımdan ötürü suç duyurusunda bulunmuştur. Yaşanan bu olayın takipçisi olacağımızı bildiririz.’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Şen