Ödemiş merkezli TV 9 kanalında ‘Anlat Bana’ programını sunan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Sevcan Çiftçi Şad, konuğu Celal Yaprak’ın Ödemiş Huzurevi ile ilgili konuşurken ‘’Ödemişteki Huzurevinde 18 erkek, 3 kadın kalıyor’ söylemi üzerine söylediği sözler büyük tepki topladı. Kadın Gazeteci, konuğunun bilgileri vermesinden sonra ‘’Bir kadına 5 erkek’ düşüyor’ demesi ve ardından kahkaha atması, yayını izleyenlerde büyük şaşkınlık yaşattı.

Başkan Eriş, ‘’Ödemişlilere bir özür borcu bulunduğunu da önemle hatırlatırız’’

Olayın ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, olaya tepki gösterdi. Başkan Eriş, ‘’Sosyal medya üzerinden yayın yapan bir basın kuruluşundaki programda Belediyemiz bünyesindeki Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi'ndeki değerli büyüklerimizle ilgili gelişen bir diyalog, sarf edilen sözlerle maksadını aşan yakışıksız bir noktaya ulaşmıştır. Belediyemizin ev sahipliğinde tüm Ödemiş halkına emanet olan değerli büyüklerimizi talihsiz şekilde espri konusu yapmaya çalışmanın izahı olmadığı gibi büyüklerimizin kişilik haklarını savunmak da yine hepimizin görevidir. Belediyemizin bu hususta gerekeni yapacağından hiç kimse şüphe etmemelidir. Basın ve ifade özgürlüğü ile açıklanamayacak bu üzücü duruma yol açanların ulu çınarlarımız Huzurevi sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Ödemişlilere bir özür borcu bulunduğunu da önemle hatırlatırız.’’ İfadelerini kullandı.

Saygılı’dan bayram mesajı; “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.” Saygılı’dan bayram mesajı; “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.”

Editör: Atakan Şen