İnsansız yangın söndürme uçağı için çalışan öğrencilere Efes Selçuk Belediyesi'nden destek İnsansız yangın söndürme uçağı için çalışan öğrencilere Efes Selçuk Belediyesi'nden destek

Depremin ağır travmasına maruz kalmış çocuklar için psikolojik yönden büyük önem taşıyan oyuncaklar, Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından üretilmeye başlandı.

Türkiye’nin zor günlerin üstesinden el birliği ile geleceğini ve bu süreçte yarınımızın teminatı çocukların yüzünde mutluluğa vesile olmanın büyük önem taşıdığını belirten Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer: “Çocuklarımızın yüzünde mutluluğu görmek için öğretmen ve öğrencilerimiz iyi ki varlar. Kınık olarak elimizden gelen her imkanı sağlamaya çalıştık. Bu kez ise depremden psikolojik olarak etkilenen çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istiyoruz. Bu yaşanan zorlu süreci kolaylıkla atlatmaları tek temennimiz. Kınık Kaymakamımız Abdurrahman Çelebi, Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Derelioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa Çelik ile birlikte 1 oyuncakla 1 çocuğun yüzünü güldürmek için uğraşan Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nün öğrenci ve öğretmenlerimizi ziyaret ettik, ürettikleri oyuncaklar için bir kez daha teşekkür ettik” dedi.

Editör: Atakan Şen