LÖSEV bu sene de Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 72.000 binden fazla lösemili ve kanserli, çocuk- yetişkin hastası ile onların ihtiyaç sahibi ailelerine, içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri iletiyor. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 72 bini aşkın kayıtlı hasta ve ailelerine, 25 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca LÖSEV, gönüllü ve bağışçılarının destekleriyle hazırlanan gıda kolilerini kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelerinin evlerine kadar ulaştıracak.

DJI_0297 DJI_0306 DJI_0637

Egeli bilim insanlarından Tirozinemi Tip 1 hastalığının erken teşhisine yönelik proje Egeli bilim insanlarından Tirozinemi Tip 1 hastalığının erken teşhisine yönelik proje

Önce Çocuklar İyileşsin
İyiliği çoğaltmak için ‘’ Bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin” diyerek yola çıkan LÖSEV aileleri, gönüllüleri ve çalışanlarının İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla hazırladığı binlerce yardım kolisi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. İçerisinde makarnadan şekere, nohuttan pirince, salçadan sucuğa hemen her türden gıda ürünü bulunan kolilerle aileler gönüllerince iftar sofralarını kurabilecekler. Sizler de bu Ramazan ayında Türkiye’deki tüm banka şubelerinden, PTT şubelerinden, telefonla arayarak, tüm faturalı hatlardan 3406’ya boş bir SMS göndererek veya LÖSEV'in internet sitesi www.losev.org.tr üzerinden bağış seçeneklerini inceleyerek çocuklarımıza birer umut bağışlayabilirsiniz.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal