Mücevhere gösterdiği özeni 55 yıldır pırlanta aşıkları ile buluşturan Gradiva, 2023 koleksiyonunu mücevher tutkunları ile paylaştı. İş ve sanat hayatının önemli isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Gradiva, eşsiz mücevher tasarımları ile dikkat çekti.

Her tasarımı üzerinde aylarca emek harcayan Gradiva, yeni mücevherlerini Üstün Lezzetler Atölyesi’nin özenli sunumuyla bir kokteyl eşliğinde sundu. Ayrıca Gradiva bünyesinde bulunan Kanada menşeili Gilda markalı tasarımlarını da (www.gildafinejewelry.com) mücevher tutkunları ile paylaştı.

Gradiva Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, el işçiliği ile özenle tasarlanan yeni Gradiva Mücevher ürünlerinin www.gradiva.com.tr veya www.gradivajewelry.com’dan incelenebileceğini belirtti.

Turizmde “HORECA” sevinci Turizmde “HORECA” sevinci

Güçlü ve modern kadınları temsil eden Gradiva Mücevher’in geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğuna da değinen Gezmez, “mücevherlerimizi pırlanta severler ile paylaşmaktan son derece mutluyuz. Attığımız her adımda desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Gradiva Mücevher tutkunlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Atakan Şen