Seferihisar Genç Ofis Açılışa Hazır

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın gündeme getirdiği Genç Ofis Seferihisarlı gençlerle buluşmak için gün sayıyor. 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar’da yeni hizmete giren iş merkezlerinden Seferihisar Çarşı’da, Genç Ofis’in çok yakında ilçedeki gençlere hizmet sunacağını bildirdi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun İzmir için büyük bir şans olduğunu belirten Başkan Aydın, “Sayın Bakanımızın destekleriyle ilçemizde 2 stat baştan sona yenilendi, şimdi kapalı spor salonu da yatırım programına alındı. Aynı zamanda İzmir 1. Bölge Milletvekilimiz olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, Seferihisar’a geldiğinde kendisine yaptığımız sunumda, kapalı spor salonunun yatırım programına alınması, Genç Ofis ve Gençlik Merkezi açılması taleplerimiz vardı. Kapalı Spor Salonu yatırım programına alınıp, ihale süreci başlarken 15 gün gibi bir sürede Seferihisar Genç Ofis açılır hale geldi. Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Seferihisar Genç Ofis 1

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun, ‘Gençler neredeyse, biz oradayız’ sözünü anımsatan Başkan Aydın, “Biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Hizmet kaygısı duyuyor, hizmet ettiğimizde, ilçemize bir eser kazandırdığımızda mutlu oluyoruz. Çok yakında hizmete girecek Genç Ofis Seferihisarlı gençlerimizin ‘ikinci evi’ olacak gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini destekleyen çalışmaların merkezi olacak” dedi. 

Seferihisar Genç Ofis 4

Tüm faaliyetler ücretsiz

DEÜ’de Türk Dış İlişkileri Masaya Yatırıldı DEÜ’de Türk Dış İlişkileri Masaya Yatırıldı

Seferihisarlı gençlerin tüm faaliyetlerden ücretsiz yararlanacağını söyleyen Başkan Aydın, “Genç Ofis’in imkânlarından faydalanacak kardeşlerimiz, ders çalışabilecekleri, kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak eğitimler yapabilecekleri, müzik eğitimi, el sanatları eğitimi gibi kültürel ve sanatsal faaliyetleri yürütecekleri, çeşitli akıl ve zeka oyunlarını hem öğrenecekleri hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacakları güzel bir ortamda hem sosyalleşme hem de daha güvenilir ortamlarda arkadaşlarıyla vakit geçirebilecekleri bir mekan olacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal