Torbalı Belediyesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve toplam 10 kenti vuran deprem felaketinin ardından afetzedelere yardım göndermek için seferber oldu. Torbalı Belediyesi’nin dün başlattığı yardım kampanyası kapsamında, ihtiyaç malzemeleri toplanmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi koordinesinde devam eden kampanyada vatandaşlar ihtiyaç malzemelerini İsmail Uygur Kültür Merkezi, Torbalı Kapalı Pazar Yeri, Torbalı Belediyesi Ayrancılar Hizmet Binası ve köy muhtarlıklarına bırakarak destek oluyor. Toplanan ihtiyaç malzemeleri ise TIR’lara yüklenerek afet bölgesine gitmek için yola çıkıyor.

Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’ Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’

c6d81a54-f2ff-4b5d-92d0-833948020267

TEKİN “YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ”
 

Dayanışmayı büyütmeye devam eden Torbalı Belediyesi, İsmail Uygur Kültür Merkezi, Torbalı Kapalı Pazar Yeri, Torbalı Belediyesi Ayrancılar Hizmet Binası ve köy muhtarlıklarında yardım toplamayı sürdürecek. Vatandaşlar; kampanyaya deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı, uyku tulumu ve giyecek (kullanılmamış) gibi malzemeler ile katkıda bulunabilecek.  Öte yandan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de kampanya kapsamında çalışmaları yerinde inceledi.  Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, kampanyaya destek olan ilçe sakinlerine teşekkür ederek “İyi ki varsın Torbalı. Umut umut, emek emek, birlik ve beraberlik içerisinde Torbalı'mızdan deprem bölgesine gönül köprüsü kuruyor, yaraları birlikte sarıyoruz. Hayır ve yardım kampanyamızda birbirleriyle yarışan tüm kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

e3a66932-0d10-46d3-83fc-e19b4eabe987

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal