Temelin sağlam olan her şeyin başarıya ulaşabileceği düşüncesinden yola çıkan Bostanlıspor, teniste temel eğitim yaşını 8’den 6’ya düşürerek bu yaş grubunun katılabileceği ve hafta sonları yapılan “Bostanlıspor Temel Tenis Eğitim Okulu”nu hayata geçirdi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, güçlenen eğitimci kadrosuyla teniste de söz sahibi olmanın yanı sıra temeli sağlam, iyi altyapı alan tenisçileri yetiştirmek istediklerini ifade etti.
Başkan Erboy konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bostanlı Gode Cengiz Tenis Kortlarında çalışmalarımız her yaş grubu ve yetişkinler ile devam ediyor. Türkiye Tenis Federasyonu’na da bağlı olarak düzenlenecek il ve Türkiye Şampiyonluklarına da katılacağız. Bu konuda TTF tescilimiz de yapıldı. Şimdi hedefte kendi tenisçilerimizi sıfırdan yetiştirmek ve en iyi şekilde yarınlara hazırlamak var. 6 yaşından itibaren sporcu kabulüne başladık ve 6-8 yaş grubunu hafta sonları çalışmalar devam ediyor. Ayrıca her yaş grubunda hafta içi ve hafta sonu saat 10.00-23.00 arası kortlarımız hazır. Tüm yaş grupları ve yetişkinlerin katılım için 0 544 7351912 numaralı telefonu aramaları yeterlidir. Belirli dönemi aşan ve yarışmacı düzeye gelen sporcularımızı da lisansiyer yapıyoruz, yarışmalara katılmalarını sağlıyoruz.”
 

Karşıyaka’da 20 bin çocuk binicilik sporuyla tanıştı Karşıyaka’da 20 bin çocuk binicilik sporuyla tanıştı

Editör: Atakan Şen