Ege’de "4.Uluslararası Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi tarafından “Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme”  temasıyla "4.Uluslararası Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek. Sempozyum 8-9 Haziran 2023 tarihleri arasında hibrit olarak gerçekleştirilecek.

Uluslararası gastronomi, beslenme ve turizm uzmanları ile akademisyenleri bir araya getirecek olan sempozyum kapsamında güncel yaklaşımlar ile Türkiye’nin gastronomi kültürü ve turizm zenginliği görünür kılınacak.

İki gün boyunca devam edecek sempozyumda alanında uzman konuşmacılar “Gastronomi Tarihi”, “Gastronomi Turizmi”, “Gastronomi ve Tarım”, “Gastronomi ve Kültürel Miras”, “Gastronomi Endüstrisinin Geleceği”, “Gastronomi Eğitiminde Yaklaşımlar”, “Slow Food ve Yerel Gıdalar”, “Turizm Rehberliği ve Gastronomi İlişkisi”, “Ekoturizm”, “Tarım Turizmi”, “Kültürel Miras ve Turizm”, “Turizm Yönetimi” gibi pek çok farklı alanda sunumlar gerçekleştirecek.

 Sempozyuma katılmak isteyen katılımcılar  3 Mayıs Çarşamba gününe kadar bildiri özeti gönderebilecek. Sempozyum ile ilgili detaylı bilgiye Çeşme Turizm Fakültesi web sayfasından ulaşılabilecek.

Afetler;Geliyorum Demez,Seçimi de Beklemez! Afetler;Geliyorum Demez,Seçimi de Beklemez!

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal