Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


İzmir

Kınıklı öğrenciler Ankara’da TBMM, Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği, Çankaya Üniversitesi ve Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etme fırsatı buldu.

İzmir

Menemen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2021 yılında kent genelinde huzuru sağlamak ve halk sağlığını korumak için çalışmalarına aralıksız devam etti.

İzmir

Hızla tamamlanan çalışmalar sonrası bölge pırıl pırıl olurken vatandaş da yapılan temizlikten oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

Siyaset

İşitme cihazlarında SGK katkısı yüzde 20 artışla bin liradan bin 200 liraya çıkarken, işitme cihazının fiyatı ise 12 bin lirayı...

Ekonomi

Fiyat ayarlamasının zorunluluk haline geldiğini belirten ÖZOKFED Başkanı Belihan Fidan Vural, “Eksik hizmetle ticarethaneye dönüşmek istemiyoruz”dedi.

Siyaset

CHP İzmir Milletvekili Avukat Murat Bakan, konuyu Meclis gündemine taşıdı ve yazılı soru önergesi verdi.

İzmir

Temeli Şubat 2021'de atılan Çiğli Tramvayı’nda tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı. Alınan elektrikli araçlarla birlikte 1 milyar 250 milyon liraya...

İzmir

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar: İzmir’in 2023’de de, sanayileşmenin ve ihracatla dünyaya açılmanın örnek kenti olarak dikkat çekmesini temenni ediyorum” dedi.

İzmir

Karabağlar Belediye Meclisi’nin 2022 yılı ilk toplantısı, ana hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi.

İzmir

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, muhtarlık ofislerinde karşılaştığı icra dosyalarının yoğunluğunun ekonomik krizin ve çöküntünün göstergesi olduğunu söyledi.

İzmir

Doğayla içiçe, sosyal yaşamı zenginleştiren projelerini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, 2022’ye girerken yepyeni bir projenin yapımına başladı.

İzmir

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı'nın 2021 yılını “Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı Yılı” olarak kabul etmesi münasebetiyle anma programı...